CELEBRITIES

Διάσημα ζευγάρια που χώρισαν και από τα μέλια βρέθηκαν στα μαχαίρια

Justin Tallis/PA Images via Getty Images/Ideal Image

Υπάρχουν διάσημα ζευγάρια που χωρίζουν και δίνουν παράδειγμα πολιτισμού με τη στάση τους ο ένας απέναντι στον άλλο. Υπάρχουν όμως και διάσημα ζευγάρια που χωρίζουν και κηρύττουν τον πόλεμο. Σε αυτά θα επικεντρωθούμε σε αυτό εδώ το κείμενο. Στα διάσημα ζευγάρια που είχαν τους πιο πικρούς χωρισμούς.

Κάποτε υπήρξαν πολύ ερωτευμένοι και έσταζαν μέλι μιλώντας ο ένας για τον άλλο. Μετά σταμάτησαν να μιλούν, να σκέφτονται, να θέλουν να συναντήσουν πόσο μάλλον να συναναστραφούν ο ένας τον άλλο. Αυτά έχει η ζωή, κι αυτοί οι διάσημοι τη γεύτηκαν με τα ωραία της και τα άσχημά τους. Αυτά είναι τα διάσημα ζευγάρια που μετά τον χωρισμό έγιναν 2 ξένοι.

Angelina Jolie & Brad Pitt

διάσημα ζευγάρια Mark J. Terrill, File/AP Images

Αφορμή για να γραφτεί αυτό το άρθρο στάθηκε το γεγονός ότι ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ της Βενετίας είπε στο Vanity Fair ότι χρειάστηκε να λάβει μέτρα στον προγραμματισμό ώστε η Angelina Jolie και ο Brad Pitt που θα βρεθούν στο κινηματογραφικό φεστιβάλ της πόλης όπου παρουσιάζονται οι τελευταίες ταινίες τους, να μη συναντηθούν στην ιταλική πόλη.

«Η Angelina θα είναι την πρώτη μέρα του φεστιβάλ, την Πέμπτη 29 Αυγούστου και θα φύγει αμέσως μετά με τον σκηνοθέτη της ταινίας Maria, Pablo Larrain για να βρεθεί στο φεστιβάλ της Telluride. Ο Brad θα φτάσει στη Βενετία το Σάββατο, 31 Αυγούστου. Δεν υπάρχει πιθανότητα να πέσουν ο ένας πάνω στον άλλο στο Lido», είπε χαρακτηριστικά. Η Angelina Jolie πήγε στη Βενετία και έλμαψε και την ίδια ημέρα που γινόταν γνωστή η συγκίνησή της στα 8 λεπτά χειροκρότημα που δέχτηκε ως Maria, οι φωτογραφίες του Brad Pitt με τη νέα του σύντροφο Ines de Ramon να φτάνουν μαζί στη Βενετία, εκαναν τον γύρο του κόσμου.

Η 49χρονη Angelina Jolie και ο 60χρονος Brad Pitt, χώρισαν μετά από 12 χρόνια σχέσης και 2 γάμου το 2016 μετά από κάποιο περιστατικό που σημειώθηκε μέσα στο ιδιωτικό τους jet με κάποιο από τα παιδιά τους. Το διαζύγιο υπήρξε πολύκροτο και συνοδεύτηκε από δικαστικά έγγραφα που διέρρεαν στον τύπο και περιλάμβαναν και κατηγορίες ενδοοικογενειακής βίας. Από το 2019 είναι νομικά singles, ωστόσο οι δικαστικές τους διαμάχες συνεχίζονται με επίκεντρο το Chateau Miraval, το οινοποιίο τους στην Γαλλία. Επιπλέον είχαν μεγάλες διαφωνίες σχετικά με την επιμέλεια των παιδιών τους.

Kevin Costner & Christine Baumgartner

Evan Agostini/Invision/AP, File/AP Images

Η Christine Baumgartner κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό της τον Μάιο του 2023 μετά από σχεδόν 18 χρόνια γάμου. Ακολούθησε μία σκληρή νομική αναμέτρηση για τις πληρωμές διατροφής για τα τρία τους παιδιά. Η νομική αντιπαράθεση ήταν αμείλικτη, με αντικρουόμενες κατηγορίες να προέρχονται και από τις 2 πλευρές. Τελικά, στις 19 Σεπτεμβρίου, εκπρόσωποι αποκάλυψαν ότι το πρώην ζευγάρι έφτασε σε μια συμφωνία και διευθέτησε το διαζύγιό του. Αλλά κάτι μας λέει ότι δεν θα αρχίσουν τα φιλικά δείπνα και τα ωραία λόγια σε συνεντεύξεις μετά απ’ όλα αυτά.

Kim Kardashian & Kanye West

διάσημα ζευγάρια Charles Sykes/Invision/AP, File/AP Images

Μόνο φιλικό δεν λες το διαζύγιο της Kim Kardashian και του Kanye West που ήρθε αφού η πρώτη κατέθεσε σχετική αίτηση τον Φεβρουάριο του 2021. Ο Kanye West δεν το πήρε καλά. Πόσταρε απειλητικά μηνύματα εναντίον της και εναντίον του επόμενου συντρόφου της (πλέον πρώην συντρόφου) Pete Davidson, με αποτέλεσμα η Kim Kardashian μετά από έναν χρόνο σιωπής να μιλήσει δημόσια για το πώς νιώθει για τις δημόσιες επιθέσεις του στο Instagram. Τον Μάιο του 2023 η Kim Kardashian είχε πει σε podcast στο οποίο βρέθηκε καλεσμένη ότι από τον χωρισμό τους έμαθε ότι δεν μπορεί να βοηθήσει κάποιον που δεν θέλει να βοηθηθεί. 

Joe Jonas & Sophie Turner

διάσημα ζευγάρια Evan Agostini/Invision/AP, File/ AP Images

Μία ολόκληρη καμπάνια στα media για να παρουσιαστή η Sophia Turner ως ανεύθυνη μητέρα με lifestyle επικεντρωμένο στη διασκέδαση, στήθηκε όταν έγινε γνωστή η είδηση ότι η Sophie Turner και ο Joe Jonas χωρίζουν. Ο Jonas κατέθεσε αίτηση διαζυγίου στις 5 Σεπτεμβρίου 2023.

Η Sophie Turner τον μήνυσε επειδή δεν άφηνε τις κόρες τους να μετακομίσουν πίσω στις ΗΠΑ μαζί της. Ισχυρίστηκε ότι έμαθε για το διαζύγιό τους από τον Τύπο με εκείνον να αρνείται τους ισχυρισμούς της. Απέσυρε τη μήνυσή της τον Ιανουαρίο του 2024 οι 2 τους ξεκίνησαν να δουλεύουν με διαμεσολαβητές για να μπορέσουν να βρουν άκρη με τον χωρισμό τους και τον Μάρτιο του 2024 η Turner κατέθεσε αίτημα εκ νέου να ανοίξει η υπόθεση του διαζυγίου τους για να καταλήξουν στη λύση του γάμου τους δικαστικά. Όπως καταλαβαίνεις η διαμεσολάβηση δεν έπιασε τόπο.

Olivia Wilde & Jason Sudeikis

Matt Sayles/Invision/AP Images

Για 9 χρόνια η Olivia Wilde και ο Jason Sudeikis ήταν ένα αγαπημένο ζευγάρι. Το 2013 αρραβωνιάστηκαν και απέκτησαν 2 παιδιά μαζί, τον Otis και την Daisy. Λίγο καιρό αφού χώρισαν η Olivia Wilde ξεκίνησε να εμφανίζεται δημόσια με τον νέο της σύντροφο, Harry Styles. Στο δικαστικό δράμα για την επιμέλεια των παιδιών τους που ακολούθησε συμπεριλαμβάνονται κλητήρες που κάνουν επίδοση εγγράφων σε συνεντεύξεις Τύπου, κατηγορίες για απιστία, ισχυρισμούς από πρώην νταντάδες τους και άλλα που έκαναν τον χωρισμό τους πολύκροτο και τους 2 τους από καλύτερους φίλους 2 ξένους.