CELEBRITY BEAUTY

Το κόκκινο κραγιόν στο Φεστιβάλ Βενετίας είναι η απόλυτη τάση στο μακιγιάζ

Vittorio Zunino Celotto/Getty Images/Ideal Image

Το κόκκινο κραγιόν αποτελεί σταθερή αξία στο μακιγιάζ. Είναι η διαχρονικότητα της συγκεκριμένης απόχρωσης που σε συνδυασμό με τη φλογερή πλευρά της δίνει πάντα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Με λίγα λόγια αν θέλεις ένα εκθαμβωτικό μακιγιάζ μέσα σε λίγα λεπτά είναι η κατάλληλη επιλογή. Σε αυτά θα προσθέσουμε και τους συνδυασμούς που μπορείς να κάνεις με αυτό.

Το κόκκινο κραγιόν ταιριάζει άψογα με φυσικό βλέμμα (να αφήσεις, δηλαδή, τα μάτια χωρίς μακιγιάζ) όμως την ίδια στιγμή μπορείς να πειραματιστείς με έντονες σκιές ματιών (όπως είδαμε στα beauty looks της Fall 2024 συλλογή της Carolina Herrera), να δημιουργήσεις αντιθέσεις με smokey eyes ή να εξισορροπήσεις τη δυναμική πλευρά του με γήινες αποχρώσεις στα μάτια.

Στο 81ο Φεστιβάλ Βενετίας που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες το κόκκινο κραγιόν έγινε ο απόλυτος πρωταγωνιστής στα beauty looks των celebrities. Μέσα από το μακιγιάζ ορισμένων celebrities είδαμε την ευελιξία του και πόσο εντυπωσιακό δείχνει πάντα. Από το all time classic combo στο μακιγιάζ της Angelina Jolie έως το edgy beauty look της Jenna Ortega ακολουθούν, παρακάτω, 4 μακιγιάζ για έμπνευση.

Το κόκκινο κραγιόν στο Φεστιβάλ Βενετίας είναι η απόλυτη τάση στο μακιγιάζ

Για την πρεμιέρα της ταινίας Beetlejuice Beetlejuice η Jenna Ortega εμπιστεύθηκε την μονοχρωμία του κόκκινου. Μία βαθιά απόχρωση κόκκινου κραγιόν πρωταγωνίστησε στα χείλη της και συνδυάστηκε με ένα bold μακιγιάζ ματιών. Στο καπάκι του ματιού είδαμε απλωμένη μία κόκκινη σκιά που συνδυάστηκε με μαύρο μολύβι στη ρίζα του βλεφάρου.

μακιγιάζ Stephane Cardinale - Corbis/Corbis via Getty Images/Ideal Image

Η Angelina Jolie κινήθηκε σε κλασικούς συνδυασμούς. Όπως και Jenna Ortega επέλεξε ένα βαθύ κόκκινο κραγιόν με κρεμώδη υφή και το συνδύασε με ένα απαλό eyelook. Λίγη μαύρη μάσκαρα στις βλεφαρίδες και μία σκιά ματιών σε ανοιχτή μπεζ απόχρωση στο καπάκι, ολοκλήρωσαν το μακιγιάζ της.

μακιγιάζ Andreas Rentz/Getty Images/Ideal Image

Η Felicity Jones φόρεσε το κόκκινο κραγιόν της ακολουθώντας μία μίνιμαλ αισθητική. Bare skin και ελάχιστο ασημένιο glitter στο καπάκι του ματιού.

Andreas Rentz/Getty Images/Ideal Image

Το ρετρό beauty look της Amy Ryan με το γυριστό καρέ της ολοκληρώθηκε με μία απόχρωση κόκκινου κραγιόν. Υπέροχη.

JB Lacroix/FilmMagic/Gwetty Images/Ideal Image