CELEBRITIES

Γιάννης Αντετοκούνμπο-Μariah Riddlesprigger: Οι ελάχιστες φωτογραφίες από το (τελευταίο) γαμήλιο πάρτι τους

Julien M. Hekimian/Getty Images for Aurora Institute/Getty Images/Ideal Image

Υπό άκρα μυστικότητα πραγματοποιήθηκε ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της Mariah Riddlesprigger, σε μια προσπάθεια να υπάρξει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ιδιωτικότητα στις προσωπικές του στιγμές. Τα πρώτα, ελάχιστα στιγμιότυπα από τη γαμήλια δεξίωση που πραγματοποιήθηκε στο Costa Navarino το απόγευμα της Κυριακής, 1η Σεπτεμβρίου (και έβαλε την τελική υπογραφή του 3ημερου πάρτι), είδαν το φως της δημοσιότητας.

Μετά από μια δεκαετία σχέσης και 3 παιδιά, λοιπόν, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μariah Riddlesprigger αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο πρωινές ώρες. Με φόντο το απογευματινό ηλιοβασίλεμα, ακολούθησε το πάρτι.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Οι πρώτες φωτογραφίες από το τελευταίο γαμήλιο πάρτι

Η δεξίωση πραγματοποιήθηκε παρουσία όλων των εκλεκτών καλεσμένων, συμπεριλαμβανομένων των Lebron James, Serena Williams, καθώς και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι. Παρόντες στον γάμο ήταν, φυσικά, και ο Βασίλης Σπανούλης με την Ολυμπία Χοψονίδου.

Στις ελάχιστες φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και τις οποίες μπορείς να δεις κάνοντας κλικ στο παρακάτω βίντεο που προβλήθηκε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, βλέπεις τον Khris Middleton -συμπαίκτης και κουμπάρος- καθώς και άλλους συμπαίκτες του Γιάννη Αντετοκούνμπο από την ομάδα των Milwaukee Bucks.

Σε 2 φωτογραφίες φαίνεται και ο στολισμός του χώρου όπου πραγματοποιήθηκε η γαμήλια δεξίωση. Πιο συγκεκριμένα, φαίνονται κοντινά πλάνα από τον στολισμό των τραπεζιών ο οποίος περιλάμβανε εντυπωσιακά κηροπήγια, κρυστάλλινα ποτήρια και εντυπωσιακές συνθέσεις από λευκά τριαντάφυλλα και διακριτικές, μωβ λεπτομέρειες.

Ακολουθεί βιντεάκι όπου ένας καλεσμένος δημοσίευσε πυροτεχνήματα και μια φωτογραφία που δημοσίευσε στο προφίλ του ο σχεδιαστής, Γιώργος Παπαδόγαμβρος, που έραψε το κοστούμι του Γιάννη Αντετοκούνμπο καθώς και outfts των καλεσμένων.

Να σημειωθεί ότι οι 3ημεροι εορτασμοί ξεκίνησαν την Παρασκευή, 30 Αυγούστου, με το White Party που είχε λευκό dress code. Το ζευγάρι έφτασε στον χώρο του Costa Navarino με σκάφος, ενώ οι 2 τους περπάτησαν στην προβλήτα πιασμένοι χέρι χέρι. Την επόμενη μέρα πραγματοποιήθηκε το Nigerian Party με ανάλογο, παραδοσιακό dress code προς τιμήν της 2ης πατρίδας του 29χρονου μπασκετμπολίστα.