FASHION TIPS

Hello September: 7 σύνολα για να υποδεχτείς τον μεταβατικό Σεπτέμβρη

Launchmetrics Spotlight

Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος στην Ελλάδα, που να μην νιώθει έστω και μια μικρή μελαγχολία με τον ερχομό του φθινοπώρου. Ο Σεπτέμβρης ειδικά, είναι ο μήνας που «λούζεται» με όλο το bad energy που μπορεί να εκπέμπουμε λόγω της επιστροφής στην πόλη και την παλιά-καλή καθημερινότητά μας. Παρ’ όλα αυτά, για όλους εμάς τους fashion lovers -και μη-, η σεζόν αυτή είναι μια καλή ευκαιρία για ένα στιλιστικό restart. Γι’ αυτό σου έχω τις καλύτερες προτάσεις για τα σύνολα του μήνα που θα σε βοηθήσουν να εισέλθεις στη νέα σεζόν, δυναμικά.

Η καινούργια σεζόν, είναι η τέλεια ευκαιρία για να εμπνευστούμε στιλιστικά και να οργανώσουμε από τώρα τα σύνολα που θα φορέσουμε τις επόμενες εβδομάδες. Τα σύνολα που θα επιλέξουμε να φορέσουμε αυτό τον μήνα, θα κριθούν και από ένα πολύ βασικό παράγοντα: τον καιρό.

Ο μεταβατικός καιρός του Σεπτεμβρίου, που κάνει ακόμα αρκετή ζέστη, αλλά και δροσιά σε κάποιες περιπτώσεις, μας δυσκολεύει από το να οργανώσουμε το καθημερινό μας ντύσιμο. Αυτός ο ενδιάμεσος καιρός του φθινοπώρου όμως, είναι η τέλεια ευκαιρία για να «παντρέψουμε» την καλοκαιρινή μόδα με την φθινοπωρινή.

Αξιοποιώντας τις απρόβλεπτες μέρες του φθινοπώρου, μπορούμε να δημιουργήσουμε τα πιο μοναδικά και ενδιαφέροντα σύνολα. Συνδυάζοντας κάποια καλοκαιρινά classics, με φθινοπωρινά essentials και με μια χρωματική παλέτα που ισορροπεί ανάμεσα στις 2 εποχές, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι εξαιρετικό.

Κάπως έτσι, έχουν δημιουργήσει και τα παρακάτω σύνολα οι καλοντυμένες fashionistas που παρευρέθηκαν τον Αύγουστο στην Κοπεγχάγη -την πόλη-πρότυπο στο μεταβατικό ντύσιμο (το καλοκαίρι τους είναι το δικό μας φθινόπωρο). Τα παρακάτω looks είναι το ιδανικό #inspo που χρειαζόμαστε για την μεταβατική αυτή σεζόν και το restart που χρειαζόμαστε για να υποδεχτούμε τον Σεπτέμβρη, δυναμικά.

7 σύνολα ιδανικά για τον Σεπτέμβρη

Launchmetrics Spotlight

Βάλε τις μπότες και τα μποτάκια στις εμφανίσεις σου, για ένα πιο φθινοπωρινό ύφος στα outfits σου.

Launchmetrics Spotlight

Τα μακριά μήκη μπαίνουν και πάλι στο παιχνίδι και συνδυάζονται άψογα με άλλα καλοκαιρινά classics, όπως ένα T-shirt.

Launchmetrics Spotlight

Ένα κοστούμι είναι από τις top επιλογές μας για τα looks του γραφείου. Για τις ζεστές μέρες του φθινοπώρου αντικατέστησε το παντελόνι με ένα κάπρι παντελόνι ή βερμούδα, για ένα πιο δροσερό look.

Launchmetrics Spotlight

Υποδέξου τις γήινες αποχρώσεις στις εμφανίσεις σου, όπως το καφέ, το καμηλό και το μπεζ της άμμου, που έχουν κυρίαρχο ρόλο τώρα το φθινόπωρο.

Launchmetrics Spotlight

«Ναι» στις φαρδιές και άνετες πουκαμίσες για το φθινόπωρο -το απόλυτο versatile ρούχο, ιδανικό για τον μεταβατικό καιρό της σεζόν.

Launchmetrics Spotlight

Τα πλεκτά έχουν πάντα μια θέση στη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα μας, και ένα αμάνικο γιλέκο ή πουλοβεράκι είναι το ιδανικό ρούχο για να συνδυάσεις με τα σορτς και τις μίνι φούστες σου.

 

Launchmetrics Spotlight

Τα prints και τα έντονα χρώματα, παραμένουν να έχουν κυρίαρχο ρόλο στα σύνολα του φθινοπώρου και μας βοηθάνε να δημιουργήσουμε statement looks που ξεχωρίζουν.