CELEBRITIES

Ο Άκης Πετρετζίκης κάνει αναρρίχηση στην Κάλυμνο και οι fans του τρελαίνονται

Instagram.com/akis_petretzikis/

Ούτε κουζίνα, ούτε τηγάνια, ούτε μαχαίρια, περιλάμβανε η τελευταία ανάρτηση του Άκη Πετρετζίκη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Αντίθετα σε αυτή βλέπεις τον γνωστό chef, επιχειρηματία και παρουσιαστή μαγειρικών εκπομπών μακριά από την κουζίνα, να γίνεται ένα με τη φύση κάνοντας αναρρίχηση στην Κάλυμνο.

Ο Άκης Πετρετζίκης μοιράστηκε μία σειρά από φωτογραφίες στο Instagram στις οποίες τον βλέπεις να φορά τον αναρριχητικό εξοπλισμό του και να σκαρφαλώνει στα διάσημα σε όλο τον κόσμο αναρριχητικά πεδία της Καλύμνου. Η Κάλυμνος είναι προορισμός για αναρριχητές από όλο τον κόσμο, διαθέτοντας περίπου 60 εξοπλισμένα πεδία και 2000 διαδρομές.

Σύμφωνα με τα hashtags που συνόδευσαν την ανάρτησή του, ο Άκης Πετρετζίκης μάλλον βρίσκεται στην Κάλυμνο στο πλαίσιο της εκπομπής του, Akis’ Food Tour, που από το 2024 προβάλλεται στο Netflix.

Oι διαδικτυακοί του ακόλουθοι όπως ήταν φυσικό, ενθουσιάστηκαν με αυτή την ξεχωριστή πλευρά του chef που ως τώρα μάλλον δεν γνώριζαν. «Μας έβαλε τα γυαλιά», «Όμορφο χόμπυ η ορειβασία. Καλή αναρρίχηση με προσοή», «Αεικίνητος είσαι Άκη», «Άγριο κατσίκι σε επιδρομή», «Μπράβο Άκη», ήταν μερικά από τα σχόλια που έγιναν στην ανάρτηση ενώ πολλά περισσότερα ήταν γεμάτα με emoji που επικροτούσαν τις αθλητικές επιδόσεις του Άκη Πετρετζίκη στην αναρρίχηση και εξέφραζαν την αγάπη του προς το πρόσωπό του.

Ο Άκης Πετρετζίκης έχει σημειώσει μία σημαντική τηλεοπτική επιτυχία, καθώς το Akis’ Food Tour είναι η πρώτη ελληνική ψυχαγωγική εκπομπή που προβάλλεται από την πλατφόρμα του Netflix. Κι όπως καταλαβαίνεις το χαίρεται και εξακολουθεί να δουλεύει για να διατηρήσει αυτή την επιτυχία.

Η επιτυχία δεν αφορά μόνο την επαγγελματική του ζωή, αλλά και την προσωπική όπου ο Άκης Πετρετζίκης έχει δημιουργήσει μία τετραμελή οικογένεια μαζί με τη σύζυγό του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ και τα 2 τους παιδιά, Αχιλλέα και Ακυλλίνα.

«Θέλω όταν γυρίζω σπίτι ηρεμία και ευτυχία όταν γυρίζω στο σπίτι, να είμαι χαρούμενος. Όταν γυρίζω σπίτι δεν υπάρχει δουλειά. Άμα και οι δύο προσφέρουν συντροφικότητα, ηρεμία, ασφάλεια, λες “αυτό θα ήθελα να το έχω μια ζωή”. Είναι πολύ απλό”», είχε πει στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και την εκπομπή Happy Day για την ηρεμία που επικρατεί στην προσωπική του ζωή.

Παραδεχόμενος στην ίδια συνέντευξη ότι η ζωή με 2ο παιδί είναι μία πιο δύσκολη πίστα είχε μιλήσει για την προσαρμογή του προγράμματός του σε αυτού των παιδιών του στην καθημερινότητα.

«Δυσκολευτήκαμε με τον Αχιλλέα για 10 μέρες. Κάπου πρέπει να είσαι λίγο αυστηρός. Στις 7 το απόγευμα, αφήνουμε τον Αχιλλέα στην κούνια και του λέμε “γεια σου”. Μερικές φορές κοιμάμαι στις 9 με 10 το βράδυ, το 11 και 12 για μένα δεν υπάρχει. Εμείς είμαστε που πρέπει να πάμε στο πρόγραμμα των μωρών», είχε πει χαρακτηριστικά ο Άκης Πετρετζίκης.