CELEBRITIES

Χριστίνα Κοντοβά: Η φωτογραφία με τις αδερφές της στο πλευρό της μέσα από το νοσοκομείο

Instagram.com/ckontova/

Ένα πρόβλημα υγείας με το οποίο ήρθε αντιμέτωπη η Χριστίνα Κοντοβά, φαίνεται να είχε αίσιο τέλος.

Όπως η ίδια η σχεδιάστρια μόδας μάς ενημέρωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το απόγευμα της Δευτέρας, 2 Σεπτεμβρίου, χρειάστηκε να υποβληθεί σε μια επέμβαση. Πιο συγκεκριμένα, η Χριστίνα Κοντοβά χρειάστηκε να αφαιρέσει τις αμυγδαλές της που την ταλαιπωρούσαν εδώ και καιρό. Στο πλευρό της είχε τις καλύτερες «νοσηλεύτριες», τις αδερφές της.

Χριστίνα Κοντοβά: Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο, μετά την επέμβαση που πραγματοποίησε

«Τι κι αν έκλεισα τα 46, κάνω παιδικές επεμβάσεις. Αμυγδαλές», έγραψε χαρακτηριστικά στη selfie φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο στο οποίο φαίνεται που δημοσίευσε στο προφίλ της η Χριστίνα Κοντοβά.

Instagram.com/ckontova/

Στη συνέχεια, η ίδια δημοσίευσε ακόμα μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο φορώντας τη χειρουργική της ρόμπα και χαμογελώντας στον φωτογραφικό φακό. Μαζί μας σύστησε και τις αδερφές της, την μεγαλύτερη της, Μπέττυ και την μικρότερη, Δώρα. «Μιλάμε καθημερινά στο τηλέφωνο. Έχουν δημιουργήσει οικογένειες και έχουν και άλλες υποχρεώσεις, έτσι δεν είναι η παρέα μου που θα βγούμε έξω για φαγητό και ποτό, αλλά θαυμάζουμε πολύ η μία την άλλη κι έχουμε μια ειλικρινή σχέση οι 3 μας» έχει σημειώσει παλιότερα, πριν γίνει κι εκείνη μαμά της μικρής Ada, στο περιοδικό People.

Χριστίνα Κοντοβά Instagram.com/ckontova/

Να θυμίσουμε πως λίγες μέρες νωρίτερα, το βράδυ της Παρασκευής, 30 Αυγούστου, η Χριστίνα Κοντοβά γιόρτασε τα γενέθλιά της μαζί με τους δικούς της ανθρώπους σε μαγαζί της Αθήνας. Ανάμεσά τους ήταν η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία έχει βαφτίσει την Ada, η Αθηνά Οικονομάκου, η Κλέλια Ανδριολάτου και η Έβελυν Καζαντζόγλου.

Σε πρόσφατη ανάρτησή της για τα 46, η σχεδιάστρια μόδας είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες της από τα γενέθλιά της και είχε γράψει στην περιγραφή: «Τυχερή κι ευλογημένη… Που κλείνω τα 46. Για αυτούς τους ανθρώπους δίπλα μου. Που έχω κι άλλους ανθρώπους στη ζωή μου. Για το παιδί μου. Για τη δουλειά μου και τους συνεργάτες μου. Για όσα πέρασαν κι όσα θα έρθουν. Για όσα μαθαίνω καθημερινά… Σας ευχαριστώ για τις ευχές! Θα πιάσουν».