CELEBRITIES

Έχεις δει τον γοητευτικό μικρότερο αδερφό του Σωτήρη Κοντιζά; Χάνεις

24 Media Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου-Watkinson

Σωτήρης Κοντιζάς. Κριτής του MasterChef εδώ και τρεις κύκλους, εξαιρετικός chef ο ίδιος, αφοσιωμένος πατέρας και γοητευτικός άνδρας. Αυτές οι παραπάνω ιδιότητες είναι σίγουρα εκείνες που σου έρχονται πρώτα στο μυαλό όταν τον φέρνεις στο νου σου. Αν ανήκεις στις πιστές fan του Σωτήρη Κοντιζά, λοιπόν, τότε σίγουρα θα χαρείς να μάθεις ότι υπάρχει και μία νεαρότερη, εξίσου γοητευτική εκδοχή του.

Όχι, ο Σωτήρης Κοντιζάς δεν έχει αποκτήσει σωσία. Έχει όμως έναν μικρότερο αδερφό που η εκπομπή «Στην φωλιά των Κου Κου» φρόντισε να μας συστήσει. Ο Κοσμάς Κοντιζάς είναι ο μικρός αδερφός του κριτή του MasterChef.

Παρόλο που ασχολείται με τους υπολογιστές επαγγελματικά και ο Κοσμάς Κοντιζάς αγαπά να μπαίνει στην κουζίνα του και να δημιουργεί. Φαίνεται πως το γονίδιο του μάγειρα υπάρχει στο DNA της οικογένειας. Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, ο αδερφός του Σωτήρη Κοντιζά έχει ως σπεσιαλιτέ του το σουφλέ σοκολάτας. Και το παραπάνω δεν το κρίνουμε εμείς, αλλά ο αδερφός του. Ο Σωτήρης Κοντιζάς είχε αποκαλύψει αυτό το μικρό στοιχείο για τις ικανότητες του αδερφού του στη ζαχαροπλαστική σε ένα από τα επεισόδια του MasterChef.

Ο Κοσμάς Κοντιζάς σύμφωνα με το προφίλ του στο Linkedin, εργάζεται ως Technical Project Manager στην πλατφόρμα “Secure D”, ενώ σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Τα ταξίδια του Σωτήρη Κοντιζά με τον αδερφό του στην Ιαπωνία

Όπως έχει πει σε συνεντεύξεις του ο Σωτήρης Κοντιζάς κάθε χρόνο μέχρι και το 2010 ταξίδευε στην Ιαπωνία είτε μόνος είτε με τον αδερφό του. Όπως και ο Σωτήρης Κοντιζάς έτσι και ο Κοσμάς μιλά Ιαπωνικά. Οι δυο τους έχουν γεννηθεί από Έλληνα πατέρα και μητέρα από την Ιαπωνία.

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω αν θα ήθελα να δουλεύω στην Ιαπωνία. Ο πατέρας μου δούλευε σε ιαπωνική εταιρία. Πώς να στο πω τώρα… Δεν μπορώ να χωνέψω ότι ο προϊστάμενος θα σου πει ‘πάμε για ποτά μετά τη δουλειά’ κι εσύ θα πρέπει να πας, επειδή είναι ο προϊστάμενος. Ή ότι δεν μπορώ να φύγω από το γραφείο πριν φύγει ο προϊστάμενος, κι ας έχω τελειώσει τη δουλειά μου. Βέβαια, θαυμάζω τη συνέπεια και την πειθαρχία πάρα πολύ. Θυμάμαι πριν χρόνια, που στους εξωτερικούς χώρους έγραφε smoking area (και το smoking area ήταν όσο ένα τραπέζι) και κάπνιζαν αυστηρά μέσα σε αυτόν τον χώρο, ούτε εκατοστό πιο έξω, πέντε άτομα! Γιατί κάποιος έβαλε το όριο», έλεγε στο Oneman ο Σωτήρης Κοντιζάς για τα στοιχεία που θαυμάζει στους Ιάπωνες.

Exit mobile version