CELEBRITIES

Χρύσα Μιχαλοπούλου: Η σπάνια αναφορά στη ζωή με τον γιο της και στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Instagram/chrysamichalopoulou

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στο Τύπος TV και την Κατερίνα Θεοδωροπούλου, με αφορμή τη συμμετοχή της στη σειρά του Mega, Ταμπού. Ανάμεσα σε άλλα μίλησε για τη ζωή της με τον γιο της, Κίμωνα, ενώ αναφέρθηκε στον πατέρα του παιδιού της, Λεωνίδα Κουτσόπουλο με τον οποίο έχουν ακολουθήσει χωριστούς δρόμους.

 

Για το τι της λέει ο κόσμος που την συναντά αλλά και στα social media, η Χρύσα Μιχαλοπούλου είπε: «Χαίρομαι πάρα πολύ που μου λένε όμορφα πράγματα για τη δουλειά μου, για την υποκριτική. Είναι όμορφο συναίσθημα να νιώθεις πως αυτό που κάνεις το περιμένει ο κόσμος».

Στη συνέχεια για τη μητρότητα ανέφερε αρχικά: «Το κομμάτι της μητρότητας είναι το πιο σημαντικό που μου συμβαίνει. Για την ακρίβεια, η ζωή μου είναι ο μικρός και τα όνειρα που κάνω στη δουλειά. Χαίρομαι πολύ που μεγαλώνω με τον γιο μου, που μοιραζόμαστε πράγματα».

Τις γυναίκες που θα ήθελαν να γεννήσουν σε μικρότερη ηλικία (όπως εκείνη) και έχουν το άγχος πώς θα συνδυάσουν μητρότητα και καριέρα, συμβούλεψε έπειτα η Χρύσα Μιχαλοπούλου: «Αν μια γυναίκα αποφασίσει να μείνει κάποια χρόνια εκτός δουλειάς και να αφιερωθεί στο παιδί της, δεν αλλάζει κάτι. Έχει εξελιχθεί τόσο πολύ η κοινωνία που όταν μια γυναίκα γίνεται μαμά, δεν σημαίνει ότι τελειώνει η ζωή της, ότι δεν θα κυνηγήσει κάτι άλλο και θα είναι μόνο με το παιδί της. Εγώ, για παράδειγμα, κάθισα με τον μικρό 1,5 χρόνο και ήταν πολύ όμορφα. Ήθελα χρόνο να τα ισοσταθμίσω».

Για το αν ακολουθεί το ίδιο μοτίβο με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο ως προς την ανατροφή του παιδιού τους, συμφώνησε. «Ναι, δεν διαφωνούμε σε κάτι. Ο μικρός είναι και για τους 2 η απόλυτη προτεραιότητα. Συνεννοούμαστε πολύ καλά!».

Η νεαρή ηθοποιός καλεσμένη σε podcast της Ναταλίας Αργυράκη, Νέα γυναίκα μόνη, Δεν ψάχνει αποκάλυψε για πρώτη φορά – με έμμεσο τρόπο – πως με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο ακολούθησαν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή.

«Όταν χωρίζεις, χωρίζεις γενικά. Σου παίρνει μετά πάρα πολύ χρόνο και καιρό να ξανανιώσεις πράγματα» είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Εγώ δεν νομίζω ότι μπορώ να ξαναγαπήσω. Ακούγεται πολύ μαύρο και περίεργο, αυτό που λέω. Έχω αγαπήσει και έχω πονέσει πολύ. Έχει κλείσει το κεφάλαιο για τα επόμενα χρόνια τουλάχιστον. Άμα δούμε κανένα πυροτέχνημα, θα σου πω αλλά πολύ δύσκολα», εξομολογήθηκε η Χρύσα Μιχαλοπούλου.