CELEBRITIES

Χρήστος Μάστορας- Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Παντρεύονται; Όσα ειπώθηκαν στο «Πρωινό»

NDP PHOTO/Νίκος Δρούκας

Οι φήμες για τον χωρισμό ανάμεσα στον Χρήστο Μάστορα και τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη είχαν αυξηθεί σε συνδυασμό με την πρόσφατη είδηση πως η τελευταία μετακομίζει σε νέο σπίτι. Η ίδια μάλιστα είχε δημοσιεύσει σχετικές φωτογραφίες όπου έδειχνε στιγμιότυπα από τη φάση της μετακόμισης.

Τελικά αυτές οι φήμες όχι μόνο (μάλλον) δεν ισχύουν, αλλά σύμφωνα με πρόσφατο ρεπορτάζ της δημοσιογράφου, Τζώρτζιας Συρίχα στην εκπομπή Το Πρωινό, ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη ετοιμάζονται για γάμο.

Χρήστος Μάστορας: Θα παντρευτεί με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη;

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στο ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στον αέρα της εκπομπής, ο τραγουδιστής έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του μετά από μια φημολογούμενη κρίση που πέρασε το ζευγάρι. Μάλιστα, η Τζώρτζια Συρίχα ανέφερε πως ο γάμος είναι πολύ πιθανό να γίνει αυτό το καλοκαίρι.

«Γνώρισα τον Χρήστο σε κάτι βραβεία ενός περιοδικού που είχα πάει το 2020. Εκείνη την ημέρα τραγουδούσαν οι “Μέλισσες”. Δεν τον γνώρισα, απλά τον είδα και λέω “Χριστέ μου”. Η ιστορία μας με τον Χρήστο είναι καρμική και δεν την έχω πει ποτέ. Νιώθω ότι η σχέση μας όπου και να καταλήξει, ήταν να συμβεί, ήταν καρμική.

Όταν είχα κλείσει τα 18 μου, ο Χρήστος είχε κάνει μια συναυλία στο Αγρίνιο και ήμουν από κάτω στο κοινό. Εκεί με είχε δει και μου είχε κάνει μια καρδιά με τα χέρια του, και εκεί είπα στην αδελφή μου ότι “μια μέρα εγώ θα είμαι μαζί του”. Η ζωή τον έφερνε συνέχεια μπροστά μου και κάποια στιγμή φτάσαμε στο σήμερα. Μέχρι να καταφέρουμε να είμαστε μαζί, περάσαμε πολλά, δεν γίναμε κατευθείαν ζευγάρι», είχε αποκαλύψει σε πρόσφατη συνέντευξή της η Γαρυφαλλιά Καληφώνη που όπως είπε η ίδια, η σχέση της με τον Χρήστο Μάστορα ήταν καρμική.

Ο Χρήστος Μάστορας που πρόσφατα είχε ξεπεράσει το επιτρεπτό όριο αλκόολ σε αλκοστέστ που του έκαναν -και το οποίο οδήγησε σε σύλληψή του- είχε δημοσιεύσει στα stories του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram απόσπασμα από δηλώσεις του ηθοποιού και σκηνοθέτη, Denzel Washington:

«Αν δεν διαβάζεις εφημερίδα είσαι ανενημέρωτος. Αν την διαβάσεις είσαι παραπληροφορημένος. Ποιο είναι μακροπρόθεσμα το το αποτέλεσμα της υπερπληροφόρησης; Ένα από τα χαρακτηριστικά είναι η ανάγκη του να δημοσιεύσεις πρώτος και όχι να πεις την αλήθεια πια. Ποια είναι η ευθύνη που όλοι εσείς έχετε; Να λέτε την αλήθεια. Όχι απλά να είστε πρώτοι. Να λέτε την αλήθεια. Ζούμε σε μια κοινωνία όπου το μόνο που μετράει είναι να βγάλεις την είδηση πρώτος.  Ποιος νοιάζεται; Απλά βγάλε την είδηση. Δεν μας νοιάζει ποιος πληγώνεται, ποιος καταστρέφεται. Δεν μας νοιάζει αν είναι αλήθεια. Απλά πες, το πούλα το. Ό,τι κάνεις τακτικά το τελειοποιείς. Συμπεριλαμβανόμενης και τη μ@κι@ς», ακουγόταν στο σχετικό απόσπασμα και εκλήφθηκε ως μια έμμεση απάντηση στα δημοσιεύματα και στον τρόπο που προβλήθηκε από τα media το εν λόγω περιστατικό.

Exit mobile version