12 θεατρικές παραστάσεις σε επανάληψη που αξίζει να δεις τον Οκτώβριο
- 21 ΟΚΤ 2022
Το φθινόπωρο είναι εδώ και μαζί του έχει ξεκινήσει δυναμικά και ο καιρός του κλειστού θεάτρου. Αυτού που σε υποδέχεται με τις βαριές κουρτίνες του, τα τρία κουδούνια του και τη μαγεία του να απλώνεται στον χώρο. Οι θεατρικές παραστάσεις που πρόκειται να παρουσιαστούν στην Αθήνα και φέτος προμηνύουν μία πλούσια σε θέαμα σεζόν, γεμάτη με ενδιαφέρουσες προτάσεις για το θεατρόφιλο κοινό.
Οι δικές μας προτάσεις θα ξεκινήσουν με ένα θεατρικό catch up στις θεατρικές παραστάσεις της περασμένης χρονιάς που ίσως δεν πρόλαβες να δεις. Θεατρικές παραστάσεις που ανεβαίνουν σε επανάληψη για δεύτερη (ή και τρίτη και τέταρτη) θεατρική σεζόν και σε καλούν να τις παρακολουθήσεις και να καταλάβεις γιατί μάγεψαν τόσο το κοινό που συνεχίζουν να απευθύνονται σε αυτό με ακόμα μεγαλύτερη όρεξη και πάθος. Αυτές είναι οι 12 θεατρικές παραστάσεις σε επανάληψη που αξίζει να δεις τον Οκτώβριο.
Θεατρικές παραστάσεις σε επανάληψη που αξίζει να δεις: Οι μάγισσες του Σάλεμ
Για δεύτερη χρονιά παρουσιάζονται Οι μάγισσες του Σάλεμ σε σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη. Φέτος η παράσταση μεταφέρεται στη σκηνή του Θεάτρου Βρετάνια. Πρόκειται για το θεατρικό έργο του Άρθουρ Μίλερ, που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα που συνέβησαν στη Μασαχουσέτη το 1962. Η Δοκιμασία ή Οι Μάγισσες του Σάλεμ αποτελούν μια διαχρονική καταγγελία των δεισιδαιμονιών, των προκαταλήψεων και του φανατισμού. Ο Μίλερ μέσα από το έργο του κατακρίνει την καταπάτηση πολιτικών ελευθεριών και εισάγει τον όρο «κυνήγι μαγισσών» στον 20ο αιώνα.
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι: Άκης Σακελλαρίου, Ρένια Λουιζίδου, Μιχάλης Αεράκης, Δανάη Επιθυμιάδη, Γιάννης Καλατζόπουλος, Μελίνα Βαμβακά και Κώστας Κάππας.
Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Τετάρτη (19.00), Πέμπτη (21.00), Παρασκευή (21.00), Σάββατο (18.00 και 21.00), Κυριακή (19.15).
Εισιτήρια εδώ.
170 τετραγωνικά (Moonwalk)
Για τον 4ο και τελευταίο κύκλο παραστάσεών του, το θεατρικό έργο του Γιωργή Τσουρή 170 τετραγωνικά, επιστρέφει στο θέατρο Ιλίσια Βολανάκης. Με περισσότερες από 200 sold out παραστάσεις στην πορεία της, η παράσταση 170 τετραγωνικά, φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Γιώργου Παλούμπη, ενώ για τον συγγραφέα και ηθοποιό της Γιωργή Τσουρή αποτελεί ένα σημείο σταθμό στην πορεία του, καθώς για την ερμηνεία του στην παράσταση απέσπασε το βραβείο Δημήτρης Χορν.
Σε μια μικρή επαρχιακή πόλη της Ελλάδας, ο θάνατος του πατέρα, ξαναφέρνει κάτω από την ίδια στέγη δύο αδερφές που έμεναν μακριά. Σκληρές αντιθέσεις και διαφωνίες, δημιουργούν μια έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στη μικρή εγκυμονούσα αδερφή, τον σύντροφό της και τη μεγάλη αδερφή, η οποία επιστρέφει στο σπίτι μετά από πολυετή απουσία με σκοπό να το πουλήσει.
Μια απογευματινή επίσκεψη – βόμβα, θα φέρει αντιμέτωπους όλους τους αντιήρωές μας με το παρελθόν, το παρόν και κυρίως το μέλλον τους, και θα εκτροχιάσει με κωμικό και απρόσμενο τρόπο την ήδη ασταθή πορεία τους. Κρυμμένα μυστικά, απανωτές ανατροπές και εκκωφαντικές αποκαλύψεις συνθέτουν έναν οικογενειακό συναισθηματικό ντέρμπυ κορυφής. Πόσα νομίζεις ότι ξέρεις για τους πιο κοντινούς σου ανθρώπους; Ποιος θα μείνει όρθιος στο τέλος;
Το αίμα νερό δε γίνεται, αλλά όταν το αίμα βράζει…
Παίζουν οι ηθοποιοί: Αμαλία Αρσένη, Ήβη Νικολαΐδου, Θανάσης Ζερίτης, Ελένη Τσιμπρικίδου και ο Γιωργής Τσουρής.
Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Σάββατο (18:00), Κυριακή (21:00), Δευτέρα (20:00).
Εισιτήρια εδώ.
Θεατρικές παραστάσεις σε επανάληψη που αξίζει να δεις: Θέλω να σου κρατάω το χέρι
Ο Τάσος Ιορδανίδης το έγραψε, η Θάλεια Ματίκα το σκηνοθέτησε και μαζί οι δύο ηθοποιοί και σύζυγοι στην πραγματική ζωή δηλώνουν από σκηνής ο ένας στον άλλο «Θέλω να σου κρατάω το χέρι».
Ο Τάσος Ιορδανίδης και η Θάλεια Ματίκα επιστρέφουν στη σκηνή του Θεάτρου Άλφα – Ληναίος-Φωτίου ως «παράνομοι» εραστές που αναζητούν διέξοδο στα προβλήματα των γάμων τους.
To σκηνικό ένα δωμάτιο σε ένα ξενοδοχείο ημιδιαμονής. Και οι δυο τους. Απέναντι αλλά και δίπλα. Μαζί αλλά και χωριστά. Μία γυναίκα και ένας άντρας ή-αν προτιμάτε-ένας άντρας και μια γυναίκα, σ´ένα συναισθηματικό και ψυχολογικό bras de fer.
Είναι και οι δύο γονείς. Έχουν και οι δύο τα δίκια τους. Έχουν κάνει και οι δύο λάθη.
«Μία νύχτα στην καραντίνα. H Θάλεια Ματίκα ξενυχτούσε μαζί μου. Σιγοτραγουδώντας για να μην ξυπνήσουμε τα παιδιά μας αποφασίσαμε να μιλήσουμε για όλα όσα αποτελούν την καθημερινότητα που μας κυνηγά, μας κάνει ευτυχισμένους και που εν τέλει είναι η ζωή μας.
Λίγες ώρες μετά βρέθηκα να γράφω ασταμάτητα. Αφορμή τα 14 χρόνια συμβίωσης με τη Θάλεια, οι γέννες των παιδιών μας, η κοινή μας επαγγελματική ζωή, οι ώρες στο σπίτι. Το έργο περιλαμβάνει πολλά δραματοποιημένα βιογραφικά στοιχεία. Για πράγματα που έχουμε βιώσει, για πράγματα που έχω παρατηρήσει, για κάποιες προσωπικές εμπειρίες ζωής. Για τη συμβίωση. Για τον έρωτα. Για την κοινή πορεία. Για τα προβλήματα. Για τις αμφισβητήσεις. Για τις ανάγκες, τον σεβασμό, την απόγνωση, την αγάπη, την έννοια της συντροφικότητας.
Εύχομαι το κοινό αποτέλεσμα να μην απογοητεύσει κανέναν θεατή», γράφει για το έργο του ο Τάσος Ιορδανίδης.
Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Παρασκευή (21.00), Σάββατο (21.00), Κυριακή (19.00).
Εισιτήρια εδώ.
Το Σώσε
Στις 5 Οκτωβρίου 2022 η παρέα της παράστασης Το Σώσε, δηλαδή ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης (υπογράφει και τη σκηνοθεσία), η Σμαράγδα Καρύδη, ο Οδυσσέας Παπασπηλιώπουλος, η Στεφανία Γουλιώτη, ο Γιώργος Χρυσοστόμου και η Λένα Παπαληγούρα, επέστρεψαν για λίγο στη σκηνή του Θεάτρου Παλλάς.
Η εμβληματική κωμωδία του Μάικλ Φρέιν, Το Σώσε, άνοιξε την αυλαία του θεάτρου Παλλάς για τη σεζόν 2022 – 2023 και θα παρουσιαστεί εκεί για 20 μόνο παραστάσεις. Την ομάδα των ηθοποιών του θιάσου συμπληρώνουν ο Γιώργος Ψυχογυιός, η Δάφνη Δαυίδ και ο Γιώργος Ζυγούρης.
Την σπαρταριστή αυτή θεατρική φάρσα εμπνεύστηκε ο συγγραφέα της όσο παρακολουθούσε από τις κουΐντες ενός λονδρέζικου θεάτρου. Αργότερα, είπε: «ήταν πιο αστείο να το βλέπεις από την κουΐντα, παρά από την πλατεία του θεάτρου, και σκέφτηκα ότι μια μέρα πρέπει να γράψω μια θεατρική κωμωδία για όλα όσα γίνονται πίσω από την σκηνή». Κι εκεί, πίσω από τη σκηνή γίνεται Το Σώσε.
Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Τετάρτη & Κυριακή στις 19:00, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο στις 21:00.
Εισιτήρια εδώ.
Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού
Μία από τις παραστάσεις που έγιναν talk of the town την περασμένη θεατρική σεζόν ήταν Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού, του Ντάριο Φο, που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Κακλέας. Η παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούν οι Πάνος Βλάχος, Φοίβος Ριμένας, Ιφιγένεια Αστεριάδη, Κωνσταντίνος Μαγκλάρας και Στέλιος Πέτσος, επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στο Θέατρο Γκλόρια.
«Με αφορμή το έργο του Ντάριο Φο η παράσταση στο Θέατρο Γκλόρια ακολουθεί τα χνάρια ενός αρχετυπικού Γελωτοποιού. Μία διαχρονική δαιμονική, αστεία και επικίνδυνη φιγούρα για κάθε εξουσία και κάθε στερεότυπο. Αρχίζουμε από τη γέννησή του, τα ταξίδια του στον χώρο και στον χρόνο και καταλήγουμε στο εδώ και τώρα», αναφέρουν οι συντελεστές του έργου. «Κι όλα αυτά σε μια παράσταση με δαιμονική ενέργεια τραγούδια, ζωντανή μουσική και καυστικό χιούμορ από μια ομάδα ηθοποιών που παίζουν, χορεύουν, τραγουδούν διακωμωδώντας βιωματικά το δικό τους σήμερα μέσα από την ιστορία του έργου», συμπληρώνουν.
Στα highlights της παράστασης είναι φυσικά τα τραγούδια του Βάιου Πράπα (μουσικός επί σκηνής) και του Πάνου Βλάχου που «ντύνουν» τον Τυχαίο θάνατο ενός αναρχικού.
Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Τετάρτη (20.00), Πέμπτη (21.00), Παρασκευή (21.00), Σάββατο (18.00 και 21.00), Κυριακή (20.00).
Εισιτήρια εδώ.
Θεατρικές παραστάσεις σε επανάληψη που αξίζει να δεις: Οι παίχτες
Κι ερχόμαστε σε μία ακόμα παράσταση της περασμένης θεατρικής σεζόν που από στόμα σε στόμα διαδόθηκε, αποθεώθηκε, έκανε αλεπάλληλα sold out και επαναλαμβάνεται. Οι Παίχτες του Ν. Β. Γκόγκολ, σε σκηνοθεσία Γιώργου Κουτλή, επέστρεψαν στο Θέατρο Κιβωτός.
Ζωντανή μουσική, αφηνιασμένοι ρυθμοί και σκοτεινό χιούμορ σε μια παράσταση – οφθαλμαπάτη, μια φαρσοκωμωδία καταστάσεων, για την τέχνη της εξαπάτησης: Παράσταση ή πραγματικότητα, ηθοποιός ή ρόλος, θύτης ή θύμα, αλήθεια ή ψέμα, όλα συγχέονται και τελικά, το μόνο που μένει είναι το παιχνίδι.
Η αδρεναλίνη της κομπίνας, η μαεστρία και η αρρώστια του τζόγου, η κάψα να εξαπατήσεις τους πάντες, αλλά να μην εξαπατηθείς εσύ ο ίδιος και η εμμονή του ανθρώπου για την επικράτηση απέναντι στον οποιονδήποτε «δίπλα», κυριεύουν την πένα του Νικολάι Βασίλιεβιτς Γκόγκολ κάπου στο 1836, για να γράψει μια δαιμονισμένη μυστήρια κωμωδία, που ακούει στο όνομα Οι παίχτες.
Με τους Γιάννη Νιάρρο, Βασίλη Μαγουλιώτη, Ηλία Μουλά, Αλέξανδρο Χρυσανθόπουλο, Γιώργος Τζαβάρα, Γιώργο Μπουκαούρη και guest star τον Θέμη Πάνου.
Μέρες και ώρες παραστάσεων: Τετάρτη (20:00), Πέμπτη, Παρασκευή (21:00), Σαββατο (18:00 και 21:00), Κυριακή (19:00).
Εισιτήρια εδώ.
Μαθήματα Κωμωδίας
Στις 20 Οκτωβρίου ξεκινά το θεατρικό του ταξίδι για δεύτερη συνεχή χρονιά το νέο έργο του Θοδωρή Αθερίδη, Μαθήματα Κωμωδίας. Οι Θοδωρής Αθερίδης, Δήμητρα Ματσούκα, Αντώνης Κρόμπας, Δημήτρης Σαμόλης και Αναστασία Τσιλιμπίου συναντιούνται ξανά επί σκηνής στο Θέατρο Μικρό Παλλάς.
Ο Θοδωρής Αθερίδης γράφει και σκηνοθετεί μία κωμωδία που διεισδύει στο χώρο της εκπαίδευσης των ηθοποιών που θέλουν να μάθουν πως να κάνουν κωμωδία.
Οι αυτοσχεδιασμοί και οι ασκήσεις τους καθώς και η διαμόρφωση των σχέσεων μεταξύ τους, είναι ο κύριος άξονας της αφήγησης, μιας σημερινής ιστορίας, όπου οι ήρωές της αντιστέκονται με τον τρόπο που μπορεί ο καθένας στο ζοφερό τοπίο των καιρών μας.
Απάντηση με γέλιο αντιπροτείνει ο συγγραφέας με το ένατο κατά σειρά θεατρικό του έργο, έξι χρόνια μετά το «Δόξα πατρί », εκφράζοντας την άποψη του πως «το να μάθεις να γελάς μ’ αυτό που σε βασανίζει, σε οδηγεί στην λύση και στην κάθαρση».
Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Τετάρτη (20.00), Πέμπτη (21.00), Παρασκευή (21.00), Σάββατο (18.00 και 21.00), Κυριακή (20.00)
Εισιτήρια εδώ.
Θεατρικές παραστάσεις σε επανάληψη που αξίζει να δεις: Η μηχανή του Τούρινγκ
Τον Άλαν Τούρινγκ υποδύεται και φέτος στη σκηνή του Νέου Θέατρου Βασιλάκου ο Ορφέας Αυγουστίδης. Το έργο του Benoit Soles, Η μηχανή του Τούρινγκ που διασκεύασε και σκηνοθέτησε ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος είναι ένας συγκινητικός μονόλογος για τη ζωή και το τέλος του ανθρώπου που έσπασε τον κωδικό των ναζί κι άλλαξε την πορεία του δευτέρου Παγκοσμίου πολέμου.
Ο ρόλος του στην Ιστορία αλλά και η συμβολή του στην επιστήμη των υπολογιστών και της τεχνητής νοημοσύνης έμεινε κρυφός λόγω της ομοφυλοφιλίας του, της διαπόμπευσης και της αυτοκτονίας του μέχρι το 2013 που η βασίλισσα Ελισάβετ αναγνώρισε επίσημα τις υπηρεσίες του. Πάνω από όλα όμως ο Τούρινγκ είναι ο υπερασπιστής της ανθρώπινης φαντασίας και μοναδικότητας. Η απόδειξη πως η ανθρώπινη ψυχή είναι ικανή να ξεπερνάει κάθε όριο, κάθε κοινωνικό παρεμβατισμό, κάθε στερεότυπο, κάθε αναστολή.
Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Πέμπτη (21.00), Παρασκευή (21.00), Σάββατο (21.00), Κυριακή (20.00).
Εισιτήρια εδώ.
Αντιγόνη του Ζαν Ανούιγ
Η Αντιγόνη του Ζαν Ανούιγ σε σκηνοθεσία Μαρίας Πρωτόπαππα επιστρέφει στο υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης Κάρολου Κουν για δεύτερη χρονιά. Αναλαμβάνοντας να αρθρώσει η ίδια το μεγαλύτερο μέρος των λόγων της Αντιγόνης, η Μαρία Πρωτόπαππα επιχειρεί ένα σχόλιο ανάμεσα στο σημαίνον και το σημαινόμενο της ύπαρξης της ηρωίδας. Υπάρχει η Αντιγόνη και κατά πόσο είναι αληθινή η επιθυμία-ανάγκη που τη γεννά;
Ερμηνεύουν ο Χρήστος Στέργιογλου, ο Γιάννης Τσορτέκης, ο Δημήτρης Μαμιός, ο Δημήτρης Μαργαρίτης, η Μαρία Πρωτόπαππα, στο πρόσωπο της οποίας ταυτίζεται ο ρόλος της σκηνοθέτη με το ρόλο της Αντιγόνης, τον οποίο μοιράζεται επί σκηνής με την πρωτοεμφανιζόμενη Ηλέκτρα Μπαρούτα.
Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Πέμπτη (20.30), Παρασκευή (20.30), Σάββατο (20.30), Κυριακή (19.00).
Εισιτήρια εδώ.
Θεατρικές παραστάσεις σε επανάληψη που αξίζει να δεις: Ημέρα Κυρίου
Το θεατρικό έργο Ημέρα Κυρίου του Γιάννη Τσίρου, ξεκίνησε να παρουσιάζεται για 2η χρονιά για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων στη σκηνή του Θεάτρου Σταθμός.
Ο χρόνος που διαδραματίζεται το έργο περιορίζεται στη διάρκεια μιας Κυριακής. Μιας αργίας, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Δεν αργούν όμως όλοι. Και όπως συμβαίνει και στη ζωή, κανένα από τα πρόσωπα του έργου δεν δικαιώνεται, και κανένα δεν κερδίζει τίποτα περισσότερο από ένα μικρό μερίδιο επίγνωσης. Μιας επίγνωσης όμως σημαντικής, για όλα αυτά που βιώνουμε, και κυρίως γι’ αυτά που έπονται.
Μέσα από το γεμάτο χιούμορ, σασπένς και ποιητικές αιχμές ρεαλιστικό κοινωνικό δράμα του Γιάννη Τσίρου («Άγριος Σπόρος», «Αξύριστα Πηγούνια») που σκηνοθέτησε ο Μάνος Καρατζογιάννης, ζωντανεύουν χαρακτήρες οικείοι που ξυπνούν στον καθένα μας υπαρξιακές αγωνίες, αδυναμίες και δυνατότητες, συμβιβασμούς και αντιστάσεις.
Παίζουν οι ηθοποιοί: Μάξιμος Μουμούρης, Φαίη Ξυλά, Βασίλης Αθανασόπουλος, Αναστασία Παντούση.
Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Παρασκευή (21.00), Σάββατο (21.00), Κυριακή (18.00).
Εισιτήρια εδώ.
Μπαίνει η Δεσποινίς Μαργάριτα
Μετά τα συνεχή sold out της περασμένης σεζόν, το έργο του Ρομπέρτο Ατάιντε παρουσιάζεται και φέτος στον Κάτω Χώρο του Θεάτρου του Νέου Κόσμου σε σκηνοθεσία Γιώργου Παπαγεωργίου και μία σύγχρονη διασκευή (Πάνος Παπαδόπουλος, Γιώργος Παπαγεωργίου) για τρεις άντρες και ζωντανή μουσική επί σκηνής.
Η παράσταση προσπαθεί να αναδείξει τον κεντρικό́ πυρήνα του έργου, δημιουργώντας ένα νέο αισθητικό́ πλαίσιο στο χαρακτηρισμένο από́ πολλούς κριτικούς ήδη κλασικό́ κείμενο της Δεσποινίδος Μαργαρίτας.
Ο συγγραφέας εμπνεύστηκε και έγραψε το έργο κάτω από́ τη βαριά́ σκιά́ του δικτατορικού́ καθεστώτος της Βραζιλίας. Ανέβηκε για πρώτη φορά́ το 1973 στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα, οι παραστάσεις απαγορεύτηκαν από́ τις Αρχές, το κείμενο πέρασε από́ λογοκρισία και ξαναπαίχτηκε, αφού́ επιβλήθηκαν περικοπές.
Μέσω της σχέσης της δασκάλας Κας Μαργαρίτας με τους μαθητές της (με το κοινό στο ρόλο των… μαθητών), η παράσταση, αξιοποιώντας την εκρηκτική́ γραφή́ και το καυστικό χιούμορ του συγγραφέα, θα γίνει ένας ύμνος για αυτούς που λαχτάρησαν κρυφά́ την αγάπη και την τρυφερότητα μα δεν την συνάντησαν ποτέ́.
Τον κεντρικό ρόλο της περίφημης ηρωίδας του Ατάιντε αναλαμβάνει στη νέα εκδοχή της παράστασης ο Πάνος Παπαδόπουλος, συνεχίζοντας έτσι με τον Γιώργο Παπαγεωργίου τη δημιουργική τους συνεργασία που ξεκίνησε με τον Επιθεωρητή́ του Ν. Γκόγκολ, παράσταση σταθμό́ της Goo Theater Company.
Τη ζωντανή μουσική ερμηνεύουν οι Γιάννης και Μιχάλης Λατουσάκης.
Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Δευτέρα (21.15), Τρίτη (21.15)
Εισιτήρια εδώ.
Θεατρικές παραστάσεις σε επανάληψη που αξίζει να δεις: Πόσο κοστίζει να ζεις
Μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου θα παρουσιάζεται στο θέατρο Πόρτα το έργο της Μαρτίνα Μαγιόκ, Πόσο κοστίζει να ζεις σε μετάφραση και σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου.
Τέσσερις άνθρωποι πασχίζουν να τα βγάλουν πέρα με τις αναπηρίες τους. Για δύο από αυτούς οι αναπηρίες είναι εξωτερικές, αλλά όλοι ανακαλύπτουν ότι κρύβουν εσωτερικές, καθώς μάχονται ανά ζεύγη για να επανακαθορίσουν τις αξίες τους. Αξίες που ψυχορραγούν μετά τα πλήγματα μιας αμείλικτης πραγματικότητας που συνθλίβει τις ανθρώπινες προσδοκίες με κυνισμό. Τι σημαίνει να ζεις τελικά; Να επιβιώνεις απλώς ή κάτι περισσότερο; Και ποιο είναι το κόστος που πρέπει να καταβάλλεις γι’ αυτό το παραπάνω;
Πόσο αντέχεται η απομόνωση που επιβάλλει ο τρόπος μιας παραγωγικής ζωής, προκειμένου να τα βγάλεις πέρα οικονομικά. Ποιοι είναι οι παρίες του σήμερα και πόσο εύκολο είναι να χαθούν όλα από τη μια στιγμή στην άλλη; Ένα τρυφερό όσο και σκληρό έργο λυρικού ρεαλισμού που χάρισε στην νεαρή Πολωνο-αμερικανίδα συγγραφέα του το Βραβείο Πούλιτζερ το 2018.
Η παράσταση είναι ακατάλληλη για ανηλίκους κάτω των 16 ετών.
Παίζουν: Μελαχρινός Βελέντζας, Αμαλία Καβάλη Ειρήνη Μακρή, Φώτης Στρατηγός
Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Σάββατο (21.00), Κυριακή (19.00).
Εισιτήρια εδώ.