ΦΑΓΗΤΟ
SPONSORED

Η πιο γρήγορη και πεντανόστιμη λύση για κοκκινιστό μοσχαράκι κατσαρόλας- με σάλτσα όνειρο

iStock

Γίνεται να φτιάξεις πεντανόστιμο μοσχαράκι στην κατσαρόλα με πλούσια κόκκινη σάλτσα, χωρίς να κοπιάσεις στην προετοιμασία και χωρίς να ψάχνεις σε όλα τα ντουλάπια για τα υλικά που θα το κάνουν ασυναγώνιστα πετυχημένο; Γίνεται και το θες εδώ και τώρα.

 

Ας ξεκινήσουμε με την παραδοχή που θα ανατρέψουμε. Το κοκκινιστό μοσχαράκι στην κατσαρόλα δεν είναι από τα πρώτα φαγητά που έρχονται στο μυαλό όταν ο στόχος είναι να μαγειρευτεί κάτι γρήγορα και χωρίς προετοιμασία. Αν μπαίνεις στην κουζίνα συχνά- όπως εγώ- και συνεχίζεις να πιστεύεις τον παραπάνω μύθο, ήρθε η ώρα να κάνεις χώρο στο ράφι σου για την πιο γευστική, αληθινή σάλτσα με τα 12 φυσικά συστατικά χωρίς συντηρητικά και χρωστικές, που θα σου λύσει τα χέρια.

Γιατί το μοσχαράκι εκτός από ένα πολύ νόστιμο κρέας, είναι και άκρως θρεπτικό, τόσο για τα παιδιά όσο και για τους μεγάλους. Η πρωτεΐνη του μοσχαριού είναι υψηλής βιολογικής αξίας, καθώς περιέχει και τα 9 απαραίτητα αμινοξέα. Ενισχύει την καλή λειτουργία του οργανισμού  και την παραγωγή υγιούς αίματος που είναι απαραίτητο για το ανοσοποιητικό. Οπότε το να το σερβίρεις στο τραπέζι σου δεν πρέπει να θεωρείται πολυτέλεια. Ειδικά όταν υπάρχει το Cook at Home, μια σειρά από μοναδικές σάλτσες μαγειρέματος που περιέχουν όλα μα όλα τα ποιοτικά- χωρίς συντηρητικά υλικά- που θα χρειαστείς για να φτιάξεις το κρέας σου ζουμερό, στις τέλειες αναλογίες.  Για την ακρίβεια, 12 φυσικά υλικά, χωρίς ίχνος χρωστικών στην περίπτωση μιας σάλτσας Cook at Home για κοκκινιστό. 

Γρήγορα μεν- γιατί γλιτώνεις κόπο στα ψώνια αφού τα έχεις όλα σε ένα μπουκαλάκι- ποιος τρέχει για ντομάτες, κρεμμύδια, σκόρδα, καρότα, κρασί, σέλινο, μπαχάρια, δάφνη κλπ; πάντως όχι εσύ, αφού τα έχεις όλα- αλλά σε καμία περίπτωση πρόχειρα.

Για να μην αναφέρω το πόσο μα πόσο απελευθερωτικό είναι το μαγείρεμα με Cook at Home ως προς τον μπελά. Γιατί ούτε να κόψεις, ούτε να ανοίξεις συσκευασίες, ούτε να καθαρίζεις για όλα αυτά θα χρειαστεί. Ό,τι χρειάζεσαι για τη συνταγή, εκτός από το κρέας, τα έχεις σε ένα μπουκάλι. Απλά σοτάρεις το μοσχαράκι, ρίχνεις τη σάλτσα μαγειρέματος Cook at Home, προσθέτεις λίγο νερό και τελείωσες. Και να τα πληθωρικά γιουβετσάκια, να τα κοκκινιστά μοσχαράκια με μακαρόνια, να το κρεατάκι με τις πατατούλες που λιώνουν μέσα στην κόκκινη σαλτσούλα.

Αλλά όχι μόνο αυτά, αφού οι σάλτσες Cook at Home διαθέτουν ποικιλία για κάθε κρέας που ψήνεται στον φούρνο ή την κατσαρόλα. Δεν είναι μία ακόμα «έτοιμη σάλτσα». Είναι ένας συνδυασμός φυσικών και φρέσκων υλικών που μαγειρεύονται και δένουν μαζί με το φαγητό σου και το κάνουν πεντανόστιμο και ζουμερό. Αντίστοιχα, μπορείς να σκαρώσεις κοτόπουλο λεμονάτο που όλοι θα σε ρωτούν για τη σάλτσα όνειρο ή και τον πιο γευστικό κόκκορα κοκκινιστό με μακαρόνια. Τόσο απλά, τόσο σπιτικά.