Κλασική ιταλική συνταγή για μακαρονάδα aglio olio e peperoncino
- 4 ΦΕΒ 2018
Το κυριακάτικο τραπέζι θα έχει μία γρήγορη μακαρονάδα με έντονα αρώματα και τέλεια γεύση. Συνταγή για αρχάριους που είναι έτοιμη σε λιγότερο από 20 λεπτά (έβαλα μέσα και το πλύσιμο της κατσαρόλας).
Υλικά
Μισό κιλό σπαγγέτι
4 κ.σ ελαιόλαδο
4 σκελίδες σκόρδο
2 καυτερές πιπεριές τσίλι
αλάτι
Εκτέλεση
Ζεσταίνεις το ελαιόλαδο.
Σοτάρεις το σκόρδο και τις πιπεριές μέχρι να πάρουν χρώμα.
Βράζεις τα μακαρόνια.
Τα ανακατεύεις με το σκόρδο, τις πιπεριές και το λάδι.
Μόλις τα σερβίρεις ρίχνεις 2 σταγόνες ελαιόλαδο.