ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

Μεξικάνικη συνταγή για fajitas με κοτόπουλο

Το mamapeinao.gr σου δείχνει την πιο εύκολη και γρήγορη συνταγή για μεξικάνικα fajitas.

Υλικά

3 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

3 τρίχρωμες πιπεριές κομμένες σε λωίδες

1/2 κ.γλ. πάπρικα

1/2 κ.γλ. σκόρδο

1/2 κ.γλ. κάρυ

1 ζωμός κότας MAGGI “Σαν της μαμάς”

300 γρ. στήθος κοτόπουλο

4 πίτες τορτίγιας

1 ντομάτα ψιλοκομμένη

λίγο γιαούρτι για το σερβίρισμα

λίγος μαϊντανός ψιλοκομμένος

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Όταν κάψει, σοτάρουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές, για περίπου 2 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε την πάπρικα, το σκόρδο και το κάρι και ανακατεύουμε για 1 λεπτό. Προσθέτουμε το gel κότας και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει. Κατόπιν προσθέτουμε το κοτόπουλο και σοτάρουμε μέχρι να μαγειρευτεί πλήρως, για 7-8 λεπτά. Αποσύρουμε από την φωτιά. Ισομοιράζουμε το μείγμα στις πίτες τορτίγιας. Πασπαλίζουμε με την ψιλοκομμένη ντομάτα και ψιλοκομμένο μαϊντανό. Σερβίρουμε συνοδεύοντας με γιαούρτι και χυμό lime.

Διαβάστε ακόμη στο mamapeinao.gr

Σοκολατένιες μπανάνες

Τούρτα σοκολατίνα

Exit mobile version