ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

Νοστιμότατο κοτόπουλο με μοτσαρέλα

To cookbox.gr μας δίνει μια υπέροχη συνταγή για κοτόπουλο με μοτσαρέλα.

ΥΛΙΚΑ

400 μπούτια κοτόπουλο κομμένο σε λωρίδες

350 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου κομμένο σε λωρίδες

1 κρεμμύδι ξερό κομμένο σε φέτες

5 κολοκυθάκια κομμένα σε μπαστουνάκια

2 καρότα κομμένα σε μπαστουνάκια

2 κόκκινες πιπεριές κομμένες σε μπαστουνάκια

2 πράσινες πιπεριές κομμένες σε μπαστουνάκια

200 γρ. γκούντα τριμμένο

200 γρ. μοτσαρέλα τριμμένη

1/4 ματσάκι δυόσμο (2 κ.σ.)

1 κύβος κότας Knorr

110 ml. Άλτις κλασικό

Αλάτι κατά βούληση

Φρεσκοτριμμένο πιπέρι κατά βούληση

2 αβγά

200 ml. κρέμα γάλακτος

1 κ.σ. μουστάρδα Mild Hellmann’s

Χρόνος προετοιμασίας: 1 ώρα

Βαθμός δυσκολίας: Μέτρια

Άτoμα: 4

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι, σοτάρουμε το κοτόπουλο σε ζεστό ελαιόλαδο μέχρι να πάρει χρώμα. Το αποσύρουμε από το τηγάνι και σοτάρουμε τα λαχανικά. Αλατοπιπερώνουμε, ξαναβάζουμε το κοτόπουλο στο τηγάνι και τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση. Προσθέτουμε 3 φλιτζάνια νερό, τον Κύβο Κότας της Knorr και ανακατεύουμε. Αφήνουμε να βράσει για 5-10 λεπτά.

Ενώνουμε τα αυγά, την κρέμα γάλακτος και την μουστάρδα σε ένα μπολ. Μεταφέρουμε το μίγμα του τηγανιού σε ένα ταψάκι. Πασπαλίζουμε με τα τυριά και περιχύνουμε με την κρέμα.

Ψήνουμε στο φούρνο για 35-40 λεπτά μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια.

Διαβάστε στο cookbox.gr:

Κολοκυθοκεφτέδες με τυρί

Μπάμιες λαδερές