Ψαρονέφρι με σάλτσα καπνιστής πάπρικας
- 30 ΟΚΤ 2018
Το Tastyday.gr φτιάχνει ψαρονέφρι με σάλτσα πάπρικας. Μια συνταγή από το εστιατόριο «Ακαμάτρα» στη Λάρισα.
Υλικά
Ψαρονέφρι σε φέτες περίπου 450 gr
200gr κρέμα γάλακτος
2 κ.γ. πάπρικα καπνιστή
1 χρωματιστή πιπεριά (σε κύβους)
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Αλευρώνω το ψαρονέφρι και το σοτάρω σε δυνατή φωτιά.
Σε άλλο τηγάνι σοτάρω το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και την πιπεριά προσθέτω την πάπρικα αλάτι πιπέρι και την κρέμα γάλακτος.
Στη συνέχεια προσθέτω το ψαρονέφρι και το αφήνω να βράσει μέχρι να δέσει η σάλτσα
Σερβίρω με ρύζι (basmati κατά προτίμηση).
Διάβασε ακόμα στο Tastyday.gr
Σπετζοφάϊ βολιώτικο, της Κατερίνας