ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ

Πως να φτιάξεις εύκολα σούπα παντζαριού

To cookbox.gr προτείνει να δοκιμάσεις μια ιδιαίτερη σούπα με χρώμα. Παντζαρόσουπα, με γάλα καρύδας και τζίντζερ!

ΥΛΙΚΑ

15 ml. ελαιόλαδο ( 1 κ.σ.)

1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο

3 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες

15 γρ. τζίντζερ ψιλοκομμένο

3 παντζάρια καθαρισμένα και κομμένα σε μικρά κυβάκια

1200 ml ζωμό λαχανικών ( 5 φλ.τσ.)

Αλάτι κατά βούληση

Φρεσκοτριμμένο πιπέρι κατά βούληση

410 ml. γάλα ινδικής καρύδας

Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας: Εύκολη

Άτομα: 4

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι βάζουμε το λάδι να κάψει, σε μέτρια φωτιά.

Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τα σωτάρουμε για 5 λεπτά.Προσθέτουμε το σκόρδο και το τζίντζερ και σωτάρουμε για ακόμη 5 λεπτά. Προσθέτουμε 4 φλ.τσ. απο το ζωμό των λαχανικών και αφήνουμε τα υλικά να βράσουν. Προσθέτουμε τα πατζάρια και βράζουμε για περίπου 20 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν.

Μεταφέρουμε το μίγμα σε ένα μπλέντερ ή σε έναν επεξεργαστή τροφίμων και επεξεργαζόμαστε μαζί με ακόμη 1 φλ.τσ. ζωμό μέχρι να έχουμε ένα λείο μίγμα. Προσθέτουμε το γάλα καρύδας,αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε.

Μπορούμε να σερβίρουμε με φρυγανισμένο ψωμί.

Διαβάστε στο cookbox.gr:

Σπαγγέτι στο φούρνο με μανιτάρια

Σπαγγέτι με κολοκυθάκια