Συνταγή για ελαφριά σκορδαλιά με ψωμί που δεν προκαλεί καούρα
- 24 ΜΑΡ 2018
shutterstock
Κάθε 25η Μαρτίου το μενού είναι συγκεκριμένο. Μπακαλιάρος με σκορδαλιά στο τραπέζι. Τρελαίνεσαι για τη γεύση της αλλά ψάχνεις τρόπους να την κάνεις πιο ελαφριά; Φέτος θα δοκιμάσεις τη συνταγή με το ψωμί.
Tip: Αφαίρεσε τις φύτρες από τα σκόρδα για να αποφύγεις τις καούρες.
Υλικά
300 γρ. μπαγιάτικο ψωμί
4 σκελίδες σκόρδο
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
3 κουταλιές της σούπας λευκό ξύδι
Αλάτι
Εκτέλεση
Μουσκεύεις το ψωμί και το στραγγίζεις πολύ καλά.
Πολτοποιείς τα σκόρδα.
Προσθέτεις εναλλάξ ελαιόλαδο, ψωμί και ξύδι.
Στη συνέχεια προσθέτεις το ψωμί και το αλάτι.
Για να γίνει πιο εύκολη η ζωή σου τα βάζεις στο multi.