ΣΥΝΤΑΓΗ

Συνταγή για παγωτό τριαντάφυλλο

Μία συνταγή από το Cookpad.gr για παγωτό τριαντάφυλλο.

Υλικά

400 ml κρέμα γάλακτος (παγωμένη)

1 κονσέρβα ζαχαρούχο γάλα (παγωμένο)

3 κ.σ σιρόπι τριαντάφυλλο

2 κ.σ ροδόνερο

Εκτέλεση

Σε παγωμένο μπολ ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και χτυπάμε μέχρι να αποκτήσει υφή γιαουρτιού.

Προσθέτουμε το παγωμένο ζαχαρούχο και χτυπάμε μέχρι να ενσωματωθεί. Τέλος ρίχνουμε τα άλλα 2 υλικά μας και ρίχνουμε το μείγμα σε ταπεράκι με καπάκι.

Καλύπτουμε το παγωτό μας με μεμβράνη πρώτα και μετά με το καπάκι για να έχουμε πάντα άψογη υφή. Παγώνουμε για 6 ώρες τουλάχιστον και βγάζουμε από την κατάξυψη τουλάχιστον 15 λεπτά πριν σερβίρουμε για να μαλακώσει

Μία ώρα μετά την τοποθέτηση στην κατάψυξη και πριν παγώσει εντελώς χτυπάμε ξανά στο μίξερ για να μη κρυσταλλώσει.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ COOKPAD.GR

Παγωτό με μπανάνα, μπισκότα, σταγόνες λευκής σοκολάτας και Bueno

Πανεύκολο και οικονομικό παγωτό χωρίς παγωτομηχανή

Παγωτάκι light

*Βρες περισσότερες συνταγές στο cookpad.gr