ΣΥΝΤΑΓΗ

Συνταγή για σοκολατένια muffins που γίνονται σε 20 λεπτά

Πώς θα σου φαινόταν αν σου έλεγα ότι σε μισή ώρα, το πολύ, μπορείς να απολαύσεις ένα ζεστό, αφράτο και φοβερά λαχταριστό muffin; Ότι θα νιώσεις τη ζύμη να λιώνει στο στόμα σου ενώ η πλούσια σοκολατένια γεύση θα ικανοποιεί όσο τίποτα άλλο τους γευστικούς σου κάλυκες;

(Να πέσει το gif για το απαραίτητο οπτικοακουστικό boost).

Ε, ναι, λοιπόν. Η συνταγή που ακολουθεί μπορεί να σου χαρίσει λαχταριστά muffins σε 20 μόλις λεπτά γιατί κανείς δεν έχει το χρόνο να περιμένει τη ζύμη να φουσκώσει! Όπως θα δεις παρακάτω, στα υλικά ΔΕΝ υπάρχει το αλεύρι αλλά το φυστικοβούτυρο, που θα απογειώσει τη γεύση της σοκολάτας και θα σε κάνει να βγάλεις καρδούλες από τα μάτια.

Υλικά

1 φλ. φυστικοβούτυρο

1 φλ. σάλτσα μήλου

1/2 φλ. κακάο χωρίς ζάχαρη

1/2 φλ. σιρόπι σφενδάμου

1 κ.γ εκχύλισμα βανίλιας

1 κ.γ μαγειρική σόδα

2- 4 κ.σ σταγόνες σοκολάτας

Εκτέλεση

1. Προθέρμανε το φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου και στρώσε αντικολλητικό χαρτί στο ταψί.

2. Βάλε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ (εκτός της σοκολάτας) και ανακάτεψε μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα.

3. Χώρισε το μείγμα στις θήκες των muffins και πασπάλισε με τις σταγόνες σοκολάτας.

4. Ψήσε τα muffins για 20 λεπτά.