ΣΥΝΤΑΓΗ

Συνταγή για τα πιο λαχταριστά pop corn που έχεις φάει ποτέ

Τα ποπ κορν- μάλλον η γαβάθα ποπ κορν είναι προαπαιτούμενο αξεσουάρ όταν βλέπεις ταινία στο σινεμά ή στο σπίτι, αλλά όσο και να αγαπάς τη γεύση τους θέλεις να δοκιμάσεις κάτι καινούριο, κάτι πιο exciting. Εγώ μαζί σου είμαι, για αυτό και εντόπισα στο www.twopeasandtheirpod.com την πιο λαχταριστή συνταγή που θα απογειώσει τη γεύση των ποπ κορν σου και δεν θα θελήσεις να φας ποτέ ξανά τα κλασσικά, σκέτα του σινεμά.

Υλικά

1/3 φλ. ποπ κορν

2 φλ. πρέτζελς ή τις κλασσικές ‘μπατονέτες’ που τρώμε σε πάρτι (τα βρίσκεις σε σούπερ μάρκετ)

1/2 φλ. μέλι

1/3 φλ. ζάχαρη

1/2 φλ. φυστικοβούτυρο

1/2 κ.γ εκχύλισμα βανίλιας

Αλάτι

Σοκολατένια κουφέτα (στο σούπερ μάρκετ μπορείς να βρεις μεγάλη ποικιλία)

Εκτέλεση

1. Φτιάξε τα ποπ κορν όπως κάνεις πάντα στην κατσαρόλα και βάλτα σε ένα μπολ μαζί με τα πρέτζελς.

2. Σε μια άλλη κατσαρόλα ζέστανε σε μέτρια φωτιά το μέλι, τη ζάχαρη και μόλις πάρει μια βράση τράβηξέ το στην άκρη και πρόσθεσε το φυστικοβούτυρο. Ανακάτεψε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα και πρόσθεσε το εκχύλισμα βανίλιας.

3. Ρίξε αμέσως το μείγμα στα ποπ κορν και τα πρέτσελς, ρίξε αλάτι και είσαι έτοιμη για προβολή!