ΤΣΑΙ

Το μυστικό για τέλειο (σπιτικό) παγωμένο τσάι

Το μόνο που θέλεις είναι λίγη δροσιά. Το παγωμένο τσάι είναι ιδανικό για την περίπτωσή σου. Θα το φτιάξεις αμέσως και θα το απολαύσεις με μπόλικα παγάκια και δύο καλαμάκια, έτσι για τη φάση.

Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι ο χρόνος του βρασμού. Φρόντισε να είναι αρκετός ώστε να απελευθερωθούν όλα του τα αρώματα αλλά όχι υπερβολικός ώστε να πικρίσει από τις τανίνες.

Το μαύρο και το σκουρόχρωμο τσάι -> 3-5 λεπτά.

Το πράσινο ή το λευκό -> 2-3 λεπτά.

Τα βότανα έχοντας λιγότερες τανίνες μπορούν να βράσουν -> 5-6 λεπτά.

 

Exit mobile version