ΣΥΝΤΑΓΗ

Το μυστικό συστατικό για τα τα πιο νόστιμα ποπ κορν που έχεις φάει ποτέ

Όταν αποφασίζουμε να δούμε ταινία στο σινεμά η ποιότητα και η γεύση των ποπ κορν παίζει περίπου 57% ρόλο στην απόφαση του κινηματογράφου που θα επιλέξουμε. Γιατί αν είναι να φας ποπ κορν θα φας το σωστό, το πρόστυχο με το μπόλικο βούτυρο και το έξτρα αλάτι που φαρφατιάζει (δική μου λέξη) τα χείλη και θέλεις να πιεις μονομιάς το παγωμένο αναψυκτικό σου.

Πώς θα σου φαινόταν λοιπόν αν σου έλεγα πως αν προσθέσεις λίγο μπέικον στην εξίσωση θα αλλάξεις ΤΕΛΕΙΩΣ και φυσικά προς το καλύτερο τη γεύση του αγαπημένου σου κινηματογραφικού σνακ; Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις την παρακάτω συνταγή και μετά να γίνεις ένα με τον καναπέ για να απολαύσεις ταινία ή σειρά.

Υλικά

4 φέτες μπέικον

1 φλ. καλαμπόκι

Εκτέλεση

1. Τηγανίζεις το μπέικον σε μέτρια φωτιά μέχρι να γίνει τραγανό και να βγάλει τα λιπαρά του. Το στραγγίζεις σε ένα χαρτί και προσθέτεις γρήγορα το καλαμπόκι ενώ παράλληλα σκεπάζεις το τηγάνι για να μην πεταχτούν τα ποπ κορν.

2. Σερβίρεις σε ένα μεγάλο μπολ και αν θέλεις ρίχνεις και το μπέικον μέσα, ψιλοκομμένο.