Το Twitter αναγνώρισε τη μεγαλύτερη αδικία του GNTM 4 και πήρε θέση
- 28 ΣΕΠ 2021
Η δεύτερη φάση του Bootcamp του GNTM 4 ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου. «Δεκαετία του ‘80, Los Angeles», ήταν το θέμα της φωτογράφισης στο οποίο τα 40 μοντέλα που κατάφεραν να περάσουν στην πρώτη φάση του Bootcamp, κλήθηκαν να επιδείξουν τις ικανότητές τους για να εξασφαλίσουν τη θέση τους στο σπίτι. Σύμφωνα με ανάρτηση του επίσημου λογαριασμού του GNTM, «το θέμα της φωτογράφισης του Bootcamp συνοψίζεται στην παρακάτω πρόταση: “Πως να φλερτάρεις με τον γείτονα, ενώ πλένεις το αυτοκίνητό σου στην αυλή”».
Οι 40 παίκτες, λοιπόν, είχαν στη διάθεσή τους μόνο 4 λεπτά για να γίνουν μούσκεμα, να πλατσουρίσουν στα νερά και να γλιστρήσουν στις σαπουνάδες ώστε να αποδείξουν στους κριτές ότι αξίζουν μία θέση στο σπίτι του GNTM 4. Όλα τα υποψήφια μοντέλα έβαλαν τα δυνατά τους. Άλλα με λιγότερα άλλα με περισσότερο πάθος. Η κριτική επιτροπή έκρινε την ενέργεια, τις ικανότητες, τη θέληση των υποψήφιων μοντέλων και πήρε τις αποφάσεις της. Η τελική 20δα συνοψίζεται στην παρακάτω φωτογραφία.
Αυτά, λοιπόν, είναι τα 20 μοντέλα που κατάφεραν να εξασφαλίσουν τη θέση τους στο σπίτι του GNTM 4. Αυτοί είναι οι 20 παίκτες που κατά την άποψη των κριτών έχουν τα προσόντα και τις προοπτικές να γίνουν αξιόλογα μοντέλα μέσα από τις δοκιμασίες του διαγωνισμού. Ωστόσο, το Twitter έχει διαφορετική άποψη.
Το Twitter αναγνώρισε τη μεγαλύτερη αδικία του GNTM 4 και πήρε θέση
Στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM 4, λοιπόν, το Twitter αποδείχθηκε για ακόμα μία φορά ο πιο σκληρός (αλλά και δίκαιος κριτής). Η συζήτηση περιστράφηκε κυρίως γύρω από δυο πρόσωπα, γύρω από δυο παίκτες. Η άποψη των χρηστών, κοινή: Η αποχώρηση του ενός και η θέση του άλλου στο σπίτι του GNTM, έπρεπε να γίνει αντίστροφα.
Το άδικο είχε ήδη ξεκινήσει να «τρώει» τους χρήστες, με την αποχώρηση του 25χρονου Γιάννη από τη Λάρισα, ο οποίος στη φάση των auditions είχε αποσπάσει τη wild card της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου. Ωστόσο, η πορεία του στο GNTM 4 έλαβε τέλος στη δεύτερη φάση του bootcamp. Μία αποχώρηση που προκάλεσε mini φρενίτιδα στους κόλπους του Twitter, με αρκετούς χρήστες να τη θεωρούν αδικαιολόγητη και ανεξήγητη.
Η συζήτηση έγινε ακόμα πιο έντονη και επικριτική, με τους χρήστες να αναλαμβάνουν τον ρόλο της υπερασπιστικής γραμμής του Γιάννη, όταν ο συνονόματός του, Γιάννης Μπούτος, βρέθηκε στην τελική εικοσάδα του GNTM 4. Και κάπου εκεί, ξεκίνησε μία επικού μεγέθους σύγκριση των δυο παικτών. Τα tweets μιλούν από μόνα τους. Η αδικία ξεδιπλώθηκε. Η αλήθεια αποκαλύφθηκε. Τα συμπεράσματα δικά σου.