PUBLI

Η Αίγλη Ζαππείου υποδέχεται τη γιορτή του έρωτα με ένα εκλεκτό fine dining μενού και μοναδικές γευστικές εμπειρίες

Υπό την επιμέλεια της καταξιωμένης ομάδας σεφ του ιστορικού εστιατορίου

Ο Executive Chef Δήμος Μπαλόπουλος και ο Executive Sous Chef Γιώργος Κήρυκος έχουν επιμεληθεί ένα εξαιρετικό μενού που περιλαμβάνει εκλεκτές επιλογές όπως Crudo κόκκινης γαρίδας με bisque και εσπεριδοειδή, Πανδαριά με κατσικίσιο τυρί, και το signature πιάτο Μοσχάρι Bourguignon με λαχανικά και πουρέ πατάτας.

Το μενού συνοδεύεται από ένα προσεκτικά επιλεγμένο wine pairing που περιλαμβάνει εξαιρετικές ετικέτες: το Chateau d’Esclans 2022, ένα κομψό Grenache-Rolle από την Côtes de Provence, το αρωματικό Saulheim Riesling 2022 ‘Kalkstein’ από το διάσημο Weingut Thorle της Rheinhessen, το πληθωρικό G d’Estournel 2019 Bordeaux Blend, και για το κλείσιμο το γλυκό Samos Nectar 2016, ένα εκλεκτό Μοσχάτο Σάμου.

Τα επιδόρπια, δημιουργίες του Head Pastry Chef Αλέξανδρου Κόνιαρη, περιλαμβάνουν λαχταριστές επιλογές όπως Παβλόβα με κρέμα βανίλια και φρέσκα φρούτα, και Σοκολάτα bitter με κόκκινα φρούτα και τραγανή βάση φεγεντίνης.

Το εορταστικό σκηνικό συμπληρώνει η εμπνευσμένη λίστα signature cocktails του Executive Bar Manager Δημήτρη Ρούσσου, με προτάσεις όπως το White Chocolate Martini και το Exotic Highball. Η βραδιά ξεκινά με ένα welcome drink Louis Roederer Brut Collection.

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου στην Αίγλη Ζαππείου προσφέρει μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον, με θέα το ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Για κρατήσεις: 2144099800

Exit mobile version