PUBLI

Στέλιος Παρλιάρος x ÉPIK: Το Épik παρουσιάζει την πρώτη από τις τρεις επικές συνεργασίες της χρονιάς

Ο Στέλιος Παρλιάρος, ο master της ζαχαροπλαστικής, δημιουργεί για το Épik έναν σιμιγδαλένιο χαλβά που επαναπροσδιορίζει την παράδοση

Φτιαγμένος με βούτυρο, αυγά και γάλα από τη Μονή Τίμιου Σταυρού, ο χαλβάς αυτός συνοδεύεται από το δικό μας μοναδικό παγωτό καϊμάκι με πρόβειο γάλα, μαστίχα Χίου και σαλέπι Ηπείρου.

Μια παλιά τούρκικη συνταγή αποκτά νέα πνοή, με την υπογραφή του κορυφαίου pastry chef. Το προϊόν θα είναι διαθέσιμο καθημερινά σε περιορισμένες ποσότητες, μέχρι εξαντλήσεως. Η συνεργασία μας θα διαρκέσει μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου – μην τη χάσετε!

3 ΣΕΦ. 3 ΓΕΥΣΕΙΣ.

Κάτι μεγάλο έρχεται στο Épik.

Φέτος τον χειμώνα, το Épik ενώνει τις δυνάμεις του με τρεις κορυφαίους σεφ στο είδος τους. Μείνετε συντονισμένοι για μια επική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη.

Ημερομηνία Κυκλοφορίας προϊόντος: 10/12/2024

#Epik3Chefs #naturalgreekgelato

Exit mobile version