ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Γιώργος Τσούλης πίνει τη σάλτσα από τους χοχλιούς με καλαμάκι

24 Media

Ο Γιώργος Τσούλης είναι σεφ. Στα 19 του βρέθηκε μαθητευόμενος στη Hytra, εννοείται τον κράτησαν και μετά το πέρας της μαθητείας του. Αν πατήσεις το #tsoulomageiremata, θα βρεις τις πιο εύκολες και γευστικές συνταγές που θα κάνουν τη ζωή σου νοστιμότερη και πιο εύκολη.

Τον Γιώργο Τσούλη τον βλέπουμε κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στην εκπομπή Ελένη του Mega. Ναι, μαγειρεύει και ζυμαρικά για την Ελένη Μενεγάκη. Παραδόξως, δεν είναι το δικό του αγαπημένο φαγητό. Είναι ωστόσο του γιού του, του Ανδρέα που είναι 15 μηνών, που άλλαξε κυριολεκτικά τη ζωή του Γιώργου και φαίνεται ότι είναι ένα μωρό που αγαπά τις γκουρμέ γεύσεις (στα You ‘ve Got Male βίντεο του LadyLike μαθαίνουμε τα πάντα). 

Ο Γιώργος Τσούλης είναι ορκισμένος fan του comfort food. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν πηγαίνει σε εστιατόρια 2 και 3 αστέρων (Michelin). Σημαίνει ότι αγαπά τις γεύσεις, που του ζεσταίνουν την ψυχούλα του (όπως μας λέει). Έχει πληρώσει πάρα πολλά χρήματα για να φάει σε Michelin εστιατόριο, αλλά θα θυμάται για πάντα ένα πιάτο με χοχλιούς, που έφαγε στη Κρήτη. Κι έπινε με το καλαμάκι τη σάλτσα. ΟΚ, μπορούμε να ταυτιστούμε. 

Ο Γιώργος Τσούλης κυκλοφόρησε το πρώτο του βιβλίο από τις εκδόσεις Ψυχογιός, το Μα-γυρεύοντας τις εποχές, ένα μοναδικό γαστρονομικό οδοιπορικό σε όλη την Ελλάδα. Πέρασε 3 χρόνια γυρίζοντας κάθε άκρη της Ελλάδας και συνομίλησε με άπειρο κόσμο που αγαπά το φαγητό. Μπορείς να βρεις και στο (βραβευμένο) site τους κάποιες συνταγές από το βιβλίου του.

Ο σεφ έχει άπειρες ιστορίες να διηγηθεί από διάσημους (έχει κάνει τον private chef, ακόμη και στη Madonna). Ταξιδεύει συνέχεια στη Νέα Υόρκη, μαγειρεύει σε ελληνικό εστιατόριο για Αμερικανούς (φυσικά ζητάνε “Spanakopita”) και πιστεύει ακράδαντα ότι η Κρήτη δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από το Σαν Σεμπαστιάν ως γαστρονομικός προορισμός.

Ο σεφ Γιώργος Τσούλης έχει αναλάβει πολλές επιτυχημένες κουζίνες ελληνικών εστιατορίων και έχει μοιραστεί τις μαγειρικές του ικανότητες μέσα από δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές σε Ελλάδα και Κύπρο.Παράγει καθημερινά μαζί με την ομάδα του, πεντανόστιμες συνταγές για το site και τα digital media του στο cooking studio του, #Tsoulomageiremata στα Μελίσσια. Ξέρεις πόση δουλειά κρύβεται πίσω από ένα post; 3 μέρες.

Είναι ο πρώτος σεφ καλεσμένος της video series του Ladylike, You ‘ve got Male και μόλις πατήσεις play θα καταλάβεις γιατί πρέπει να πεις “Yes, chef”.