ΦΑΓΗΤΟ

Around the table: Το πρώτο γαστρονομικό γεγονός μάς ενώνει γύρω από ένα τραπέζι

Το φαγητό ενώνει. Η στιγμή που μαζευόμαστε όλοι γύρω από ένα τραπέζι αποτελεί για πολλούς από εμάς μία «ιεροτελεστία». Γιατί όταν μοιράζεσαι γεύσεις και μυρωδιές μαζί με τους αγαπημένους σου είναι ένα από τα πιο όμορφα συναισθήματα. Και αυτό συμβαίνει όχι μόνο όταν μαζευόμαστε για τα γιορτινά τραπέζια, αλλά και όταν κανονίζουμε να πάμε στο αγαπημένο μας εστιατόριο μετά τη δουλειά. Ακόμη και η πιο απαιτητική ημέρα γίνεται καλύτερη.

Τι θα έλεγες, λοιπόν, αν μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου έχεις την ευκαιρία να συμμετέχεις σε μία ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία;

Το Around the table είναι το πρώτο γαστρονομικό γεγονός που διοργανώνει η Mastercard® σε συνεργασία με κορυφαία εστιατόρια στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, όπου με αφορμή το εξαιρετικό φαγητό, μας ενώνει με όσους αγαπάμε, γύρω από ένα τραπέζι και μας φέρνει ακόμη πιο κοντά στη βιώσιμη γαστρονομία.

Έως το τέλος Δεκεμβρίου, καταξιωμένοι σεφ της ελληνικής εστιατορικής σκηνής – και όχι μόνο – δημιουργούν μία σειρά από ειδικά διαμορφωμένα μενού για εμάς, με έμπνευση της Zero Food Waste φιλοσοφία – ή πιο απλά με σεβασμό στην πρώτη ύλη και γνώμονα μια περιβαλλοντικά φιλική προσέγγιση στη μαγειρική! Αν είσαι κάτοχος κάρτας Mastercard® και φυσικά λάτρης του καλού φαγητού θα μπορείς πολύ εύκολα, μέσα από το priceless.com/aroundthetable, να κάνεις την κράτησή σου σε επιλεγμένα εστιατόρια στην Αθήνα – Fuga, Soil, Βαρούλκο, Comal, Cookoovaya, Ψωμί & Αλάτι, Gastone, ILIOS, Zillers, Sense, Line Athens και Βασίλαινας, αλλά και στη Θεσσαλονίκη όπως το Χαρούπι, Surfer Maya και τα Δέκα Τραπέζια.

Κορυφαίοι σεφ, παραγωγοί και wine experts, mixologists και λάτρεις του φαγητού συναντιούνται γύρω από το τραπέζι αποκλειστικά για κατόχους καρτών Mastercard®

Παράλληλα, το Around the table προσφέρει μία σειρά από physical και digital γαστρονομικές εμπειρίες, στις οποίες θα έχεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις την βιώσιμη γαστρονομία κατευθείαν από τους experts. Μεταξύ άλλων, οι λάτρεις του κρασιού θα μπορούν να παρακολουθήσουν ένα wine masterclass στο Κτήμα Άλφα με τον οινοπαραγωγό Άγγελο Ιατρίδη, μαθαίνοντας τα πάντα για την οινοποιία και τη βιωσιμότητα. Ο chef Κλεομένης Ζουρνατζής θα παρουσιάσει στο Gastone ένα διαμορφωμένο μενού γευσιγνωσίας με εκλεκτές πρώτες ύλες από μικρές ελληνικές φάρμες. Συγκεκριμένα, εκτελώντας τις κοπές ακριβώς μπροστά σου και ακολουθώντας την ολιστική φιλοσοφία Nose to Tail.

Παράλληλα, θα μπορέσεις να βρεθείς στον κήπο του Margi Farm, να δημιουργήσεις ένα γευστικό zero food waste γεύμα με βιολογικά προϊόντα, τα οποία θα μαζέψεις με τους φίλους σου από τον κήπο, υπό την καθοδήγηση καταξιωμένων σεφ. Στις digital εμπειρίες, θα μπορέσεις να παρακολουθήσεις masterclasses όπου μεταξύ άλλων, ο Στέλιος Παρλιάρος σημιουργεί zero waste επιδόρπια ενώ η ομάδα των Barflies μοιράζεται έξυπνες ιδέες για zero waste cocktails. Θα βρεις, επίσης, χρήσιμες συμβουλές για ψώνια καθώς και συνταγές με τα leftovers τροφίμων.

Κλείσε την κράτησή σου εδώ: priceless.com/aroundthetable

Exit mobile version