ΣΧΕΣΕΙΣ

DTR: Όλοι το κάνουμε στις σχέσεις μας και κανείς δεν ξέρει τι είναι

Pexels

Για όλες εσάς που βρίσκεστε σε φάση dating και απολαμβάνετε το καλοκαίρι, τον έρωτα και τον ομολογουμένως πολύ όμορφο κόσμο που κυκλοφορεί σ’ αυτή την πόλη (ή και τα νησιά για όσους ακόμα κάνετε διακοπές), το DTR είναι ένας όρος που θα σας χρειαστεί περισσότερο στις συζητήσεις με τις φίλες σας μάλλον, παρά σε αυτές καθ’ αυτές τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν.

Το DTR, λοιπόν, είναι ένας όρος που έχει δημιουργηθεί μετά από τις ανάγκες που προέκυψαν με τις συνθήκες που επικρατούν σήμερα στις σχέσεις και το φλερτ. Βλέπεις, παλιότερα δε χρειαζόταν να κάνεις κανείς DTR, τα πράγματα ήταν πολύ πιο ξεκάθαρα. Πλέον, λοιπόν, χρειάζεται να προσδιορίσεις τι σχέση έχεις με τον άλλον, αυτό ακριβώς που δηλώνουν και τα αρχικά “Define The Relationship”.

Τι είναι το DTR στις σχέσεις;

Έρχεται κάποια στιγμή, μετά από ένα διάστημα το οποίο είναι διαφορετικό ανάλογα με τη φύση και τη φάση της σχέσης, αλλά και του ζευγαριού, που μπορεί να μην έχεις καταλάβει τι ακριβώς είσαι για εκείνον, ή να μην είναι αρκετά ξεκάθαρο αν μπορείς να τον αποκαλείς αγόρι σου κι αν θα απαντάς «ναι» όταν σε ρωτούν αν είσαι δεσμευμένη.

Τότε είναι που κάνεις ή επιδιώκεις να κάνεις το DTR, την κουβέντα εκείνη του τι είμαι για σένα, τι είσαι για μένα, καιρός λοιπόν για να λογαριαστούμε.

Η αλήθεια είναι πως στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι αρκετά ξεκάθαρο πότε ο άλλος σε βλέπει για κάτι παραπάνω από απλό σεξ, χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια πως αν νιώθεις ανασφάλεια δεν επιτρέπεται να κάνεις DTR όταν και όποτε θελήσεις.

via GIPHY

Φυσικά, οι σχέσεις είναι πάντα αμφίδρομες και αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να ξεχνάς. Τι σημαίνει αυτό; Ότι το DTR είναι απαραίτητο αν νιώσεις την ανάγκη να ξεκαθαρίσεις μια θολή συνθήκη που έχει παγιωθεί με τον παρτενέρ σου, ενώ αν η απάντηση που θα λάβεις στο «τι είμαι για σένα;», δεν σου αρκεί, δεν χρειάζεται να μείνεις μαζί του και να κάνεις εκπτώσεις στα θέλω σου.

Exit mobile version