Πως έχασε τα 13 κιλά της εγκυμοσύνης η Ελένη Μενεγάκη
- 21 ΟΚΤ 2015
Η Ελένη Μενεγάκη έχει ξεκάθαρα "βρει τα κιλά της", 7 μήνες μετά τη γέννηση του τέταρτου παιδιού της. Πως τα κατάφερε; Όπως αναφέρεται στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί σήμερα, η γνωστή παρουσιάστρια ξεκίνησε από τη στιγμή που γέννησε και μετά ένα αυστηρό πρόγραμμα διατροφής, σε συνδυασμό με TRX και το τένις.
Στο ίδιο δημοσίευμα, αναφέρεται ότι η Ελένη έχει βάλει σκοπό να γυμνάζεται 3-4 φορές την εβδομάδα και έχει χάσει ήδη τα 13 κιλά της εγκυμοσύνης της.
Η ημερήσια δίαιτα της έχει ως εξής, σύμφωνα με το YOU:
Πρωινό
1 ποτήρι γάλα άπαχο ή 1 γιαούρτι 2% και 30 γρ. μούσλι ή 2 φρυγανιές ολικής άλεσης ή 1 φέτα ψωμί ολικής άλεσης και 2 κ.γ. μέλη ή 1/2 κουλούρι Θεσσαλονίκης ολικής άλεσης
Δεκατιανό
1 φρούτο
Μεσημεριανό
1/2 φλιτζ. τσαγ. ζυμαρικό ή ρύζι ή 1/2 φλιτζ. τσαγ. όσπρια και 2 κ.σ. τριμμένο τυρί ή 30 γρ. τυρί φέτα (1 σπιρτόκουτο) μαζί με 120 γρ. ψημένο κοτόπουλο ή γαλοπούλα (όχι τηγανητό) ή μοσχαρίσιο κρέας ή ψάρι και σαλάτα εποχής (ωμή ή βραστή) με 2 κ.γ. ελαιόλαδο.
Απογευματινό
1 φρούτο
Βραδινό
Σαλάτα εποχής (ωμή ή βραστή) με 30 γρ. τυρί και 1 κ.σ. ελαιόλαδο (ή 2 κ.γλ. ελαιόλαδο και 5 ελιές), 1 φέτα ψωμί ολικής άλεσης και 1 φρούτο.
Εxtra tips
Εκτός από τα παραπάνω, το YOU δημοσιεύει και τα tips της Ελένης για γρήγορο αποτέλεσμα:
1. Κατανάλωνε πολύ νερό και υγρά. Προσπάθησε να περιορίσεις τα ροφήματα που είναι πλούσια σε ζάχαρη και θερμίδες.
2. Επίλεξε υγιεινά σνακ για να “δαμάσεις” την πείνα σου. Οι σταφίδες, τα κράκερ σίκαλης και οι ξηροί καρποί αποτελούν μια καλή επιλογή.
3. Να προτιμάς τα άπαχα κρέατα, όπως το κοτόπουλο, η γαλοπούλα , το ψάρι και το μοσχάρι.
4. Τα προϊόντα ολικής άλεσης είνια καλύτερη επιλογή από τα επεξεργασμένα.
5. Αύξησε τη φυσική σου δραστηριότητα επιλέγοντας ένα αγαπημένο είδος γυμναστικής.
6. Απόρριψε το έτοιμο και πρόχειρο φαγητό (fast food)
7. Προσπάθησε να κοιμάσαι καλά και να αποφεύγεις να τρως πολύ αργά το βράδυ.